Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τέμπη: Θλίψη στην κηδεία του 29χρονου μηχανοδηγού Νίκου Ναλμπάντη... παρουσία του πατέρα του που εκδόθηκε από την τουρκία!

   Κηδεύτηκε σήμερα στην Περαία του Δήμου Έδεσσας, ο 28χρονος Νίκος Ναλμπάντης, ο μηχανοδηγός που έχασε τη ζωή του, στη σύγκρουση των τρένω...

  



Κηδεύτηκε σήμερα στην Περαία του Δήμου Έδεσσας, ο 28χρονος Νίκος Ναλμπάντης, ο μηχανοδηγός που έχασε τη ζωή του, στη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.



«Παρών» στο ύστατο χαίρε είναι και ο πατέρας του μηχανοδηγού καθώς οι επαφές της ελληνικής πλευράς με την τουρκική, είχαν αίσιο τέλος, με τον άνδρα ο οποίος κρατείτο στις φυλακές της Τουρκίας να εκδίδεται στη χώρα μας και χθες να επιστρέφει στην Ελλάδα για την κηδεία.

Με ανακοίνωσή της η οικογένεια του 28χρονου ευγνωμονεί τους υπουργούς Νίκο Δένδια και Τάκη Θεοδωρικάκο για την ανθρωπιά τους, την ανιδιοτελή βοήθεια τους και τις άμεσες ενέργειες τους για τον επαναπατρισμό του πατέρα του Νίκου, Δημήτρη.

Η ανακοίνωση της οικογένειας του Νίκου Ναλμπάντη

«Η οικογένεια του Νίκου Ναλμπάντη ευχαριστεί την γείτονα χώρα για την κατανόηση και την άμεση επιστροφή του Δημήτρη στην Ελλάδα.

Η οικογένεια του Νίκου Ναλμπάντη ευγνωμονεί τους υπουργούς Νίκο Δένδια, Τάκη Θεοδωρικάκο για την ανθρωπιά τους, την ανιδιοτελή βοήθεια τους και τις άμεσες ενέργειες τους για τον επαναπατρισμό του Δημήτρη, εκπληρώνοντας την υπέρτατη επιθυμία του γιου του, Νίκου. Καλή δύναμη και κουράγιο σε όλους μας».

Την ίδια ώρα, ο παππούς του 28χρονου ζήτησε να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για την τραγωδία των Τεμπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.