Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Δύο άντρες κρατούσαν αιχμάλωτη μια 24χρονη – Πώς κατάφερε να ξεφύγει με τη βοήθεια της αστυνομίας

   Μια 24χρονη γυναίκα από το Μαρόκο κατάφεραν να σώσουν οι άνδρες της Άμεσης Δράσης τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου. Η 24χρονη γυναί...

  



Μια 24χρονη γυναίκα από το Μαρόκο κατάφεραν να σώσουν οι άνδρες της Άμεσης Δράσης τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου. Η 24χρονη γυναίκα ήταν κλειδωμένη μέσα σε έναν χώρο περιφραγμένο από λαμαρίνες, σε μάντρα με ανακυκλώσιμα υλικά και κρατούνταν από δύο άντρες, οι οποίοι συνελήφθησαν από την αστυνομία.

Πιο συγκεκριμένα, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου η 24χρονη Μαροκινή κάλεσε στο κέντρο της Άμεσης Δράσης από κινητό τηλέφωνο. Μιλώντας εξαιρετικά ψιθυριστά, ανέφερε ότι την είχε χτυπήσει ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής, ο οποίος την είχε κλειδωμένη σε έναν άγνωστο γι’ αυτήν χώρο με απορρίμματα. Στα λίγα δευτερόλεπτα που κράτησε η επικοινωνία της με τις αρχές, το μόνο που πρόλαβε να πει η γυναίκα ήταν πως άκουγε τρένα να περνούν από κοντινό σημείο.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στο κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης. Πολύ άμεσα, η ομάδα της Άμεσης δράσης εξέτασε τα πιθανά σενάρια για το πού θα μπορούσε να βρίσκεται η γυναίκα με βάση τις λίγες πληροφορίες που έδωσε. Μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για τον αριθμό από τον οποίο κάλεσε η 24χρονη, κατέστη δυνατός ο εντοπισμός της ακριβούς τοποθεσίας της.

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έσπευσαν στο σημείο και, μετά από έρευνες, κατάφεραν να εντοπίσουν το ακριβές σημείο της περιοχής και τη μάντρα μέσα στην οποία ήταν κλειδωμένη η 24χρονη γυναίκα από το Μαρόκο, η οποία, μάλιστα, όταν αντιλήφθηκε την παρουσία τους, άρχισε να χτυπάει τις λαμαρίνες για να κάνει θόρυβο και να την εντοπίσουν πιο γρήγορα.

Μέσα στην ίδια μάντρα, βρέθηκαν και συνελήφθησαν δύο άντρες, ένας εκ των οποίων ο 33χρονος Αλβανός ο οποίος φέρεται να την είχε χτυπήσει. Οι δύο συλληφθέντες, πέρα από την παράνομη κατακράτηση, αντιμετωπίζουν κατηγορίες και για άλλα αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.