Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σύγκρουση στα Τέμπη: Ο Θεσπρωτός ανακοίνωσε τον θάνατο του 22χρονου ποδοσφαιριστή Ιορδάνη Αδαμάκη

   Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής Ιορδάνης Αδαμάκης, που βρισκόταν ανάμεσα στους αγνοούμενους στο τραγικό δυστύχημα με τη σύγκρουση τρένων στα Τ...

  



Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής Ιορδάνης Αδαμάκης, που βρισκόταν ανάμεσα στους αγνοούμενους στο τραγικό δυστύχημα με τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη, δεν βρίσκεται στη ζωή, όπως ανακοίνωσε η πρώην ομάδα του, Θεσπρωτός.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, Ιορδάνης Αδαμάκης, είχε πάρει μεταγραφή τον Ιανουάριου στον ΑΟ Υπάτου, ο οποίος νωρίτερα με ανακοίνωση του είχε ενημερώσει ότι η τύχη του αγνοούνταν.

Η ανακοίνωση του Θεσπρωτού αναφέρει:



Οδύνη για τον άδικο θάνατο του Ιορδάνη Αδαμάκη στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Εκφράζουμε τα πιο θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε ότι ένα δικό μας παιδί, ο Ιορδάνης Αδαμάκης, έχασε τόσο άδικα τη ζωή του στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Ο Ιορδάνης μας, γεννημένος στις 14 Αυγούστου του 2000 στη Νέα Πέραμο Καβάλας, έφυγε τόσο πρόωρα, αφήνοντας δυσβάσταχτο κενό στην οικογένειά του, στους φίλους του και στην οικογένεια του Θεσπρωτού.

Η ΠΑΕ Θεσπρωτός εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του, όπως και σε όλους τους γονείς, συγγενείς και φίλους των θυμάτων σε αυτή την ανείπωτη τραγωδία.
Ιορδάνη η οικογένεια του Θεσπρωτού σε αποχαιρετά με οδύνη.

Θα είσαι πάντα στη σκέψη μας και στην καρδιά μας.
Καλό παράδεισο!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.