Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ελλάδα 2023: Εταιρεία σεκιούριτι στις Σέρρες φυλάει σιδηροδρομική διάβαση – Εκτός λειτουργίας μπάρες και σηματοδότες

Στις Σέρρες έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας εδώ και μήνες οι φωτεινοί σηματοδότες σε σιδηροδρομική διάβαση, με τον ΟΣΕ να προσλαμβάνει εταιρε...





Στις Σέρρες έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας εδώ και μήνες οι φωτεινοί σηματοδότες σε σιδηροδρομική διάβαση, με τον ΟΣΕ να προσλαμβάνει εταιρεία σεκιούριτι για να φυλάει τις ράγες.



Σύμφωνα με την ΕΡΤ πρόκειται για την σιδηροδρομική διάβαση στη Βυρώνεια Σερρών, όπου το συνεργείο που ανέλαβε να διορθώσει την κατάσταση διαπίστωσε ότι πρόβλημα είναι μεγάλο, οπότε ο ΟΣΕ έκρινε σκόπιμο να χρησιμοποιήσει ανθρώπινο δυναμικό για να προφυλάσσεται το σημείο.

Ο πρόεδρος της Βυρώνειας Παύλος Ναζηρίδης μιλώντας για την απουσία ηλεκτρονικού εξοπλισμού, δήλωσε πως «εγώ ως πρόεδρος του χωριού νιώθω πιο ασφαλής με τους σεκιουριτάδες παρά με τις μπάρες».

«Ευτυχώς για εμάς μετά την εμφάνιση του προβλήματος με τις μπάρες και τους φωτεινούς σηματοδότες ανέλαβε η σεκιούριτι με την οποία νιώθουμε και περισσότερη ασφάλεια αφού οι άνθρωποι μπαίνουν στη μέση του δρόμου και σταματάνε την κυκλοφορία ενώ με τις μπάρες υπήρχαν κάποιοι που έκαναν ελιγμούς και περνούσαν από δίπλα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.