Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λαμία: 14χρονη μαθήτρια κατήγγειλε ότι έμεινε έγκυος από τον βιαστή της!

Υπόθεση βιασμού ανήλικης που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας της, απασχολεί τις εισαγγελικές αρχές Λαμίας με τον φερόμενο ως δ...





Υπόθεση βιασμού ανήλικης που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας της, απασχολεί τις εισαγγελικές αρχές Λαμίας με τον φερόμενο ως δράστη να αρνείται την κατηγορία και να ζητάει εξέταση DNA.



Σύμφωνα με το lamiareport.gr, προηγήθηκε η καταγγελία της ανήλικης για βιασμό στην περιοχή του Κάστρου από 18χρονο, ο οποίος μάλιστα σύμφωνα με τα λεγόμενά της φρόντισε να της δώσει να πιει αναισθητικό προκειμένου να ολοκληρώσει τις πράξεις του.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η καταγγελία έγινε όταν η μαθήτρια συνειδητοποίησε ότι είναι 5,5 μηνών έγκυος.

Ενώπιον του ανακριτή, ωστόσο, ο κατηγορούμενος, που σήμερα είναι 20 ετών, παρουσίασε μια εντελώς διαφορετική εκδοχή που δεν έχει να κάνει με βιασμό.

Συγκεκριμένα , ζήτησε να υποβληθεί και σε εξέταση DNA ώστε να αποδειχθεί ότι δεν έχει σχέση με την εγκυμοσύνη της κοπέλας, ενώ υποστηρίζει ότι συνευρέθηκαν μία και μοναδική φορά σε άλλη ημερομηνία από αυτή που παρουσιάζει η κοπέλα – και ταιριάζει με την εγκυμοσύνη – και αυτό έγινε με τη θέλησή της σε σπίτι συγγενικού του προσώπου και όχι στο Κάστρο.

Μετά την απολογία του το μεσημέρι της Τρίτης (14/3), ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.