Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φωνάζοντας Αλλάχου Άκμπαρ μ@χ@ίρωσε πολλές φορές την 10χρονη Ολλανδή στην μέση του δρόμου -βίντεο

   Μια 10χρονη Ολλανδή που μαχαιρώθηκε στο στομάχι στο κέντρο της πόλης του Γκέτεμποργκ το απόγευμα της Πέμπτης είναι σε «σοβαρή αλλά σταθε...

  



Μια 10χρονη Ολλανδή που μαχαιρώθηκε στο στομάχι στο κέντρο της πόλης του Γκέτεμποργκ το απόγευμα της Πέμπτης είναι σε «σοβαρή αλλά σταθερή» κατάσταση, ανακοίνωσε την Παρασκευή η αστυνομία.

Η αστυνομία δεν έχει βρει καμία σχέση μεταξύ του 35χρονου που κρατείται για τις μαχαιριές και του νεαρού θύματος ή της οικογένειάς της. Ο ύποπτος έχει ποινικό μητρώο και προβλήματα ψυχικής υγείας, ανέφεραν τοπικά μέσα ενημέρωσης. Το κορίτσι από το Άμστερνταμ βρισκόταν στη σουηδική πόλη για να επισκεφτεί τον παππού και τη γιαγιά της. 

Το παιδί και η γιαγιά του περπατούσαν στο Brunnsparken, μια από τις πιο πολυσύχναστες κεντρικές περιοχές της πόλης, όταν ο άνδρας της επιτέθηκε γύρω στις 12:35 μ.μ. την Πέμπτη. Ο άνδρας μαχαίρωσε το παιδί πολλές φορές, μεταξύ των οποίων και στο στομάχι της

. Η γιαγιά της μαχαιρώθηκε στο χέρι κατά τη διάρκεια του περιστατικού, πιθανώς καθώς προσπάθησε να προστατεύσει το κορίτσι. Τα τραύματα της γιαγιάς δεν ήταν σοβαρά και δεν είναι πλέον στο νοσοκομείο. Οι περαστικοί εξουδετέρωσαν τον 35χρονο και οι αστυνομικοί τον έθεσαν υπό κράτηση. Οι ανακριτές βρήκαν δύο μαχαίρια στον τόπο του εγκλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.