Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δερβενοχώρια: Yπερπροσπάθεια της 7ης ΕΜΑΚ για να φτάσουν σε αποκλεισμένα χωριά με τρία μέτρα χιόνι!

   Επικίνδυνη αποστολή σε απότομη πλαγιά στα Δερβενοχώρια όπου σε ορισμένα σημεία το χιόνι άγγιξε τα τρία (3) μέτρα. Χωρίς νερό και ρεύ...

  



Επικίνδυνη αποστολή σε απότομη πλαγιά στα Δερβενοχώρια όπου σε ορισμένα σημεία το χιόνι άγγιξε τα τρία (3) μέτρα.

Χωρίς νερό και ρεύμα ήταν τα πέντε χωριά των Δερβενοχωρίων εξαιτίας της 4ημερης χιονόπτωσης που φόρτωσε την περιοχή ακόμη και με τρία μέτρα χιόνι.

Η διακοπή ρεύματος είχε ως αποτέλεσμα να μη λειτουργούν οι τρεις δεξαμενές που υδροδοτούν τα χωριά, οι κάτοικοι των οποίων έπρεπε με αυτό το χιονιά να μείνουν και στο σκοτάδι και χωρίς νερό.

Η 7η ΕΜΑΚ, σύμφωνα με το lamiareport.gr με το ερπυστριοφόρο της Υπηρεσίας, ανέλαβε να μεταφέρει του τεχνικούς, ηλεκτρολόγους και υδραυλικούς του Δήμου Τραγάνας ώστε να αποκατασταθούν οι βλάβες.

Η επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε υπό το συντονισμό του νέου Περιφερειακού Διοικητή Π.Υ. Στερεάς Ελλάδας Αρχιπύραρχου Σίμου Αποστόλου με επικεφαλής τον Διοικητή Οινοφύτων Επιπυραγό Γιώργου Αλωνιάτη, διήρκησε 5 ώρες.

Ο βαθμός δυσκολίας ήταν πολύ μεγάλος καθώς εκτός από τους μεγάλους όγκους χιονιού, οι πυροσβέστες είχαν να αντιμετωπίσουν και τη χιονοθύελλα που έπληξε για ένα ακόμη βράδυ την περιοχή.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.