Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα Σμύρνη: H συμμορία ανηλίκων, που μαχαίρωσε τον 15χρονο, ήθελε να τον «τελειώσει» μέσα στο νοσοκομείο

    Σοκ προκαλούν οι διάλογοι από τη δράση συμμορίας ανηλίκων που ξυλοφόρτωσε και μαχαίρωσε 15χρονο την περασμένη Δευτέρα (30.01.2023) στη ...

   



Σοκ προκαλούν οι διάλογοι από τη δράση συμμορίας ανηλίκων που ξυλοφόρτωσε και μαχαίρωσε 15χρονο την περασμένη Δευτέρα (30.01.2023) στη Νέα Σμύρνη. Τα μηνύματα από τα κινητά τους τηλέφωνα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, «καίνε» τους τέσσερις κατηγορούμενους.

Η συμμορία των ανηλίκων, όπως αποκαλύπτεται, όχι μόνο δεν μετάνιωσε για την αιματηρή επίθεση σε βάρος του 15χρονου στη Νέα Σμύρνη, αλλά σκέφτονταν να πάνε στο νοσοκομείο για να τον αποτελειώσουν. «Να πεθάνει, «Σοβαρέψου!», «Μην πάω στο Παίδων και το φάω τον μ..», «Απλά low για κάποιο καιρό» ήταν κάποια από τα μηνύματα που αντάλλαξαν δύο κατηγορούμενοι και έφερε στο φως της δημοσιότητας η ΕΡΤ.

Σε άλλο διάλογο ανησυχούν γιατί η αιματηρή επίθεση έγινε θέμα στις ειδήσεις, ενώ ο ένας εκ των τεσσάρων περιγράφει κυνικά όσα έγιναν: «Έκανα εγώ και άλλοι φέρμα τον Ουκρανό.. Μόνο μπουκέτα. Αλλά μην πεις τίποτα, σε παρακαλώ» φέρεται να αποκάλυψε σε φίλο του.

Υπενθυμίζεται ότι η συμμορία των ανηλίκων δεν δίστασε να μαχαιρώσουν τρεις φορές τον 15χρονο στο δεξιό μηρό και να του προκαλέσουν κακώσεις στο κεφάλι και στο θώρακα. Και όλα αυτά, για ένα κινητό τηλέφωνο και ένα τσαντάκι.




Οι τέσσερις κατηγορούμενοι αναμένεται να απολογηθούν τη Δευτέρα (06.02.2023) στον ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.