Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φίδια στον κόρφο μας! Ιμάμης από Ροδόπη : «Ο σεισμός που έπληξε την μητέρα πατρίδα μας Τουρκία μας συγκίνησε»

 Μεταφέρουμε από τουρκική ιστοσελίδα με καταγράφει τους έγκαθετους του προξενείου Κομοτηνής στην εως τώρα απελευθερωμένη Θράκη: Η τουρκική ...




 Μεταφέρουμε από τουρκική ιστοσελίδα με καταγράφει τους έγκαθετους του προξενείου Κομοτηνής στην εως τώρα απελευθερωμένη Θράκη:


Η τουρκική μειονότητα της Ελλάδας ξεκίνα αγώνα βοήθειας για τη σεισμόπληκτη Τουρκία

Άνθρωποι σε πολλές περιοχές της δυτικής Θράκης συγκεντρώνουν τις απαραίτητες προμήθειες για τα θύματα στη ζώνη καταστροφή.

Η τουρκική μειονότητα των 150.000 (ψέματα) στην Ελλάδα έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια συλλογής υλικών για τους ανθρώπους στην σεισμόπληκτη Τουρκία.

Ο διοργανωτής Ερέν Ισμαήλ που ζει στο χωριό Αμάραντα κοντά στην πόλη της Κομοτηνής είπε ότι η εκστρατεία βοηθειας έχει προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο Ισμαήλ δήλωσε στο πρακτορείο Αnadolu πως “Η μικρή εκστρατεία που οδήγησα συγκέντρωσε ώθηση με τη βοήθεια διαφόρων συλλόγων. Είμαι περήφανος που ένα από τα φορτηγά μας φορτώνεται και ετοιμάζεται να παραδοθεί στην Τουρκία”.

Η δασκάλα αγγλικών Κουμπρά Τσαβούς Μεχμέτ, δήλωσε πως είναι λυπημένη για την καταστροφή που προκάλεσαν οι σεισμοί και θέλουν να συνεισφέρουν.

Ενώ μία άλλη εθελόντρια η φοιτήτρια φαρμακευτικής σχολής ζεχρά Ιμπραήμ δήλωσε πως “Θέλουμε να ξέρετε ότι εδώ στη δυτική Θράκη είστε πάντα στο μυαλό μας”.

Ο Χασάν Χουσεΐν-ιμάμης στο κοντινό χωριό Πάσσο, ανέφερε ότι μόλις άκουσαν για το σεισμό Τουρκία αμέσως άρχισαν να ενεργούν. Πρόσθεσε πως “ο σεισμός που έπληξε την μητέρα πατρίδα μας Τουρκία μας συγκίνησε πολύ. Λυπηθήκαμε πολύ. Ευχόμαστε το έλεος του Θεού σε όσους έχασαν τη ζωή τους και υπομονή στους οικείους των θυμάτων της τραγωδίας”
…….
https://www.aa.com.tr/https://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.