Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φθιώτιδα: Έριξαν πέτρες σε αυτοκίνητα στην εθνική

  Καθαρά θέμα τύχης που δεν είχαμε σοβαρό ατύχημα… Με σπασμένο παρμπρίζ βρέθηκε ξαφνικά οδηγός που κινούνταν το μεσημέρι της Πέμπτης (16/2)...

 



Καθαρά θέμα τύχης που δεν είχαμε σοβαρό ατύχημα… Με σπασμένο παρμπρίζ βρέθηκε ξαφνικά οδηγός που κινούνταν το μεσημέρι της Πέμπτης (16/2) στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας στο 140ο χλμ κοντά στο ΣΕΑ Αταλάντης.

Σύμφωνα με όσα κατέγραψε το LamiaReport, νεαροί Ρομά πετούσαν πέτρες σε διερχόμενα αυτοκίνητα και ένα από αυτά το βρήκαν σε σημείο ώστε να θρυμματιστεί το παρμπρίζ.

Το ευτύχημα είναι ότι ο οδηγός δεν έχασε τον έλεγχο του οχήματος, όπως και οι λοιποί οδηγοί που δέχθηκαν επίσης πέτρες. Σταμάτησε στο Σταθμό και ειδοποίησε την τροχαία Αυτοκινητοδρόμων που ξεκίνησε αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστών με αρνητικά αποτελέσματα.

Το κακό είναι ότι το συγκεκριμένο περιστατικό δεν είναι το πρώτο που έχει συμβεί στο σημείο σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν φτάσει στο LamiaReport και είναι καθαρά θέμα τύχης που δεν είχαμε μέχρι σήμερα κάποιο σοβαρότερο ατύχημα. www.lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.