Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γιατί ζήτησε να μη γίνει δεξίωση στο Γ’ΣΣ ο ΑΓΕΣ Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης

    Η είδηση της πτώσης του μοιραίου ΦΑΝΤΟΜ της Πολεμικής Αεροπορίας, προχθές νότια της Ανδραβίδας, έγινε γνωστή λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η ...

   



Η είδηση της πτώσης του μοιραίου ΦΑΝΤΟΜ της Πολεμικής Αεροπορίας, προχθές νότια της Ανδραβίδας, έγινε γνωστή λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης του Γ’ΣΣ/NRDC-GR.

Ο νέος Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, που βρισκόταν καθ’ οδόν για τη Θεσσαλονίκη, ενημερώθηκε για το συμβάν δίνοντας μάλιστα εντολή ο Στρατός Ξηράς, να συνεισφέρει όπου απαιτηθεί.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr.com, παρόλο που δεν είχε ακόμη διαπιστωθεί ο θάνατος πιλότου και οι έρευνες βρισκόταν σε εξέλιξη, έδωσε – και πολύ σωστά -εντολή μετά την τελετή παράδοσης – παραλαβής του Γ’ΣΣ, να μην πραγματοποιηθεί δεξίωση, όπως κι έγινε. Τα στελέχη του ΣΞ, με πρώτο τον Αρχηγό ΓΕΣ, αγωνιούσαν για την τύχη των συναδέλφων τους της ΠΑ.

Αυτό που ακολούθησε μέσα σε βαρύ κλίμα, όπως φαίνεται και στη φωτό του kranosgr, ήταν μια πολύ σύντομη και τυπική ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων, χωρίς δεξίωση και μπουφέ.

Μάλιστα όπως πληροφορούμαστε, ο Σωματάρχης της Θεσσαλονίκης, Πάρις Καπραβέλος, μετά από επικοινωνία με τον ΑΓΕΣ, έδωσε με τη σειρά του εντολή, ότι φαγητό είχε ετοιμαστεί να διατεθεί στους στρατιώτες και στα εν υπηρεσία στελέχη.

Σωστή κίνηση…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.