Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βόλος: Έριξε το παιδί της στον κάδο ανακύκλωσης για να κλέψουν τα ρούχα

Σε κίνδυνο έθεσε μια μητέρα το παιδί της για να πάρει ρούχα από έναν κάδο ανακύκλωσης ενδυμάτων και υποδημάτων στον Βόλο. Στην καταγγελία, ...





Σε κίνδυνο έθεσε μια μητέρα το παιδί της για να πάρει ρούχα από έναν κάδο ανακύκλωσης ενδυμάτων και υποδημάτων στον Βόλο.

Στην καταγγελία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα “Ταχυδρόμος”, προέβη ο “Εσταυρωμένος”.

«Ήταν έξυπνη και αναγκαία η κίνηση του Δήμου Βόλου να τοποθετήσει και στην πόλη του Βόλου κάδους ανακύκλωσης ενδυμάτων και υποδημάτων. Παλαιότερα, κάποιοι τα πετούσαν στους κάδους απορριμμάτων ή και στον δρόμο. Τουλάχιστον σήμερα μπορούν οι νοικοκυρές να τα τοποθετούν μέσα στους φρεσκοβαμμένους κάδους ανακύκλωσης ρούχων, για να αξιοποιηθούν…

Υπάρχουν όμως και κάποιοι πιο… έξυπνοι, οι οποίοι βρήκαν τρόπους να κλέβουν το περιεχόμενο των κάδων αυτών. Σκοπός τους, η πώληση των μεταχειρισμένων ενδυμάτων κ.α. στις λαϊκές αγορές και στα χωριά για ένα ευρώ το κομμάτι», αναφέρεται στην ανακοίνωση στην οποία περιγράφεται τι συνέβη.

«Ήταν βράδυ. Ένα φορτηγάκι στάθμευσε διακριτικά κοντά σ’ έναν κάδο ανακύκλωσης ρούχων. Μια μητέρα, που βγήκε από το αυτοκίνητο, παίρνει στα χέρια της τον μικρό της γιό και τον ρίχνει μέσα στον… κάδο! Εκείνος, με γρήγορες κινήσεις, άδειασε ολόκληρο το περιεχόμενο του δοχείου δίνοντάς το στα χέρια της μάνας του.

Στη συνέχεια, φόρτωσαν το φορτηγάκι με την λεία τους και απομακρύνθηκαν γρήγορα για να σταθμεύσουν και στον πιο κάτω κάδο! Αυτό το γεγονός έγινε γνωστό από έναν αυτόπτη μάρτυρα που σάστισε όταν είδε αυτή τη σκηνή. Κανείς δεν μπορούσε να σκεφτεί αυτόν τον τρόπο αρπαγής…»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.