Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέο κύμα χιονοπτώσεων στην Αττική τις επόμενες ώρες – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν, τι λένε οι μετεωρολόγοι

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο μετεωρολόγος του Open, Κλέαρχος Μαρουσάκης, ο οποίος προειδοποιεί για νέα έξαρση της κακοκαιρίας στην Αττι...



Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο μετεωρολόγος του Open, Κλέαρχος Μαρουσάκης, ο οποίος προειδοποιεί για νέα έξαρση της κακοκαιρίας στην Αττική.

«Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Μια ατμοσφαιρική διαταραχή από την περιοχή της Πελοποννήσου την οποία τα ατμοσφαιρικά μοντέλα δεν εκτίμησαν σωστά, είχε σαν αποτέλεσμα την μικρή άνοδο της θερμοκρασίας και την αρκετά πιο μεγάλη της σχετικής υγρασίας κι έτσι η υποτροπή του καιρού που αναμέναμε τη νύχτα που μας πέρασε δεν έδωσε τα προβλεπόμενα.

Πλέον όμως η διαταραχή αυτή υποχωρεί ολοένα και πιο νότια ανοίγοντας τον δρόμο για την κάθοδο της χιονομάζας που έδωσε τα πολλά χιόνια προς Θήβα, Βόλο κι όχι μόνο.
Τα προγνωστικά λοιπόν θέλουν κατα περιόδους και κατά τόπους πολύ πυκνές χιονοπτώσεις στο νομό Αττικής μέχρι και την Πέμπτη το πρωί περίπου. Όπως λέω εδώ και ημέρες μέσα από τον τηλεοπτικό μας σταθμό (open) και όχι μόνο, η κακοκαιρία αυτή για την Αττική μπορεί να μας θυμίσει το 2002. Παραμένουμε σε ετοιμότητα! Τίποτα δεν τελείωσε!»

«Και στην Αττική περιμένουμε ισχυρές χιονοπτώσεις και χιονοστρώσεις 20-30 πόντους στις βόρειες, βορειοανατολικές και ανατολικές περιοχές, όπως τα Βίλια, το Καπανδρίτι, το Γραμματικό και τον Βαρνάβα. Αλλά και στη Δροσιά, την Εκάλη, ακόμη και την Κηφισιά. Στο υπόλοιπο λεκανοπέδιο οι χιονοπτώσεις θα εναλλάσσονται με το χιονόνερο. Πρόβλημα θα έχουν και περιοχές γύρω από τους ορεινούς όγκους της Αττικής, δηλαδή γύρω από τον Υμηττό, την Πάρνηθα και τον Κιθαιρώνα» είπε ο Τάσος Αρνιακός στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Από τα μεσάνυχτα και μετά περιμένουμε να ενταθεί η κακοκαιρία. Από το απόγευμα της Τετάρτης προς το βράδυ, φαίνεται πως τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν» εκτίμησε, καλώντας τους πολίτες να προσέχουν λόγω του παγετού που θα δημιουργηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.