Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Παγκράτι: Προσποιήθηκε ότι ήθελε να βοηθήσει ηλικιωμένη για να της αρπάξει την χρυσή αλυσίδα

    Μία 87χρονη γυναίκα, που επέστρεφε στο σπίτι της με τα ψώνια, έβαλε στο στόχαστρό του ληστής, ο οποίος προσποιήθηκε ότι θέλει να την βο...

   



Μία 87χρονη γυναίκα, που επέστρεφε στο σπίτι της με τα ψώνια, έβαλε στο στόχαστρό του ληστής, ο οποίος προσποιήθηκε ότι θέλει να την βοηθήσει προκειμένου να αρπάξει την χρυσή αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό της.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της 31ης Ιανουαρίου, στο Παγκράτι.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, ο 29χρονος αλλοδαπός προσέγγισε την 87χρονη, η οποία κουβαλούσε σακούλες με ψώνια και προσφέρθηκε να την βοηθήσει με την μεταφορά τους.

Όταν όμως η ηλικιωμένη επιχείρησε να εισέλθει στην πολυκατοικία, ο δράστης αφαίρεσε με την βία την χρυσή αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό της, με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να χάσει την ισορροπία της και να πέσει στο έδαφος.

Ο δράστης διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, ωστόσο, έπειτα από έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που περιπολούσαν στην περιοχή, τον εντόπισαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Παγκρατίου.

Εκεί, ο 29χρονος ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ληστείας και συνελήφθη. Η τραυματισμένη 87χρονη διακομίστηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.