Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα Σμύρνη: Νέα καταγγελία για βιασμό σε βάρος του αλβανού μασέρ - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Εξελίξεις στην υπόθεση του Αλβανού μασέρ στη Νέα Σμύρνη που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού σε βάρος μιας 23χρονης που επισκέφθηκε το ινσ...





Εξελίξεις στην υπόθεση του Αλβανού μασέρ στη Νέα Σμύρνη που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού σε βάρος μιας 23χρονης που επισκέφθηκε το ινστιτούτο για να κάνει μασάζ και δέχθηκε άγρια σεξουαλική επίθεση.

Ο μεσήλικας ιδιοκτήτης του ινστιτούτου ομορφιάς, αν και μετά τη σύλληψη και την απολογία του αφέθη ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους, μια δεύτερη καταγγελία γυναίκας που δέχθηκε παρόμοια επίθεση από τον 53χρονο «μακρυχέρη», ανάγκασε τις αρχές να δώσουν - κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών- στη δημοσιότητα, τα στοιχεία ταυτότητας, τις φωτογραφίες του καθώς εκτιμάται πως ο αριθμός των γυναικών - θυμάτων του ειναι απροσδιόριστος.

Μάλιστα αναφέρουν χαρακτηριστικά πως «η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδών αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε. Ειδικότερα, ο 54χρονος εντός επιχείρησης που διατηρούσε με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών χειρομάλαξης, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένων ραντεβού προέβη στις ανωτέρω πράξεις σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών.




Πρόκειται για τον: KUCOLLARI (επ.) ILIRIAN (ον.) του PETRIT και της MERIEME, γεννηθέντα την 24-4-1969 στην Αλβανία. Σε βάρος 54χρονου αλλοδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 27-11-2022, στον Άλιμο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Σμύρνης της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή, τετελεσμένο και σε απόπειρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.