Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Με ρόπαλα και μαδέρια ανήλικοι συγκρούστηκαν στην ποδοσφαιρική αναμέτρηση Άρη Πετρούπολης – Αγίας Παρασκευής

Ένα ακόμη περιστατικό βίας με «πρωταγωνιστές» ανηλίκους, καταγράφηκε το απόγευμα της Τετάρτης (22/2) αυτή τη φορά μετά το τέλος της ποδοσφα...





Ένα ακόμη περιστατικό βίας με «πρωταγωνιστές» ανηλίκους, καταγράφηκε το απόγευμα της Τετάρτης (22/2) αυτή τη φορά μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης Άρη Πετρούπολης – Αγίας Παρασκευής για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.



Πιο αναλυτικά, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν 4 ανηλίκους (σ.σ. δύο 15χρονους και δύο 16χρονους), οι οποίοι φέρονται να συμμετείχαν σε ομάδα περίπου 15 ατόμων που μετά το τέλος του παιχνιδιού κινήθηκε με ρόπαλα εναντίον του οδηγού του λεωφορείου της ομάδας των φιλοξενούμενων

Η ομάδα των περίπου 15 ατόμων έβρισε και απείλησέ τον οδηγό του λεωφορείου, ωστόσο, όταν εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πέταξαν τα ρόπαλα και τράπηκαν σε φυγή.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τέσσερα άτομα, όπου όπως διαπιστώθηκε ήταν ανήλικα. Στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένα ρόπαλο, τέσσερα μαδέρια και κουκούλες τύπου full face. Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.