Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πάτρα: Σε επιφυλακή τα νοσοκομεία λόγω καρναβαλιού - Δεκάδες περιστατικά λόγω μέθης

Σε επιφυλακή βρίσκονται τα νοσοκομεία της Πάτρας λόγω του καρναβαλιού. Όπως τόνισε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα στο OPEN, λό...





Σε επιφυλακή βρίσκονται τα νοσοκομεία της Πάτρας λόγω του καρναβαλιού. Όπως τόνισε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα στο OPEN, λόγω της κοσμοσυρροής που σημειώνεται αυτές τις μέρες στην αχαϊκή πρωτεύουσα, εφημερεύουν όλα τα νοσοκομεία της περιοχής και όλα τα κέντρα Yγείας.

Σύμφωνα μάλιστα με την υπουργό, το Σάββατο καταγράφτηκαν τουλάχιστον 80 περιστατικά στα νοσοκομεία, μεταξύ αυτών σοβαρής μέθης.

Η αναπληρώτρια υπουργός υπογράμμισε πως έπειτα από τρία χρόνια ο κόσμος είχε την ανάγκη να βγει και να ξεδώσει, λέγοντας πως όλοι πρέπει να είναι προσεκτικοί, ώστε να περάσουν όμορφα τις μέρες αυτές.

250.000 επισκέπτες για το Καρναβάλι - Στις 2 το μεσημέρι η μεγαλειώδης παρέλαση


Στο μεταξύ πάνω από 250.000 επισκέπτες έχουν κατακλύσει κάθε σημείο της αχαϊκής πρωτεύουσας. Το πάρτι ήταν ολονύχτιο στα κεντρικά σημεία της πόλης, με εικόνες άλλων εποχών.

Στις δυο το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η μεγαλειώδης παρέλαση με τα άρματα – η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών.

Σε αυτή θα συμμετέχουν περίπου 60.000 καρναβαλιστές.

Αντιπολεμικά μηνύματα, ακρίβεια, ενεργειακή κρίση και επικοινωνία των ανθρώπων μέσω social media, θα είναι τα φετινά θέματα της παρέλασης, όλα δοσμένα με το απαραίτητο «καρναβαλικό» ύφος.

Θα εμφανιστούν έπειτα από τρία χρόνια και τα άρματα του πατρινού καρναβαλιού, που κατασκευάστηκαν από τους καλλιτέχνες του καρναβαλικού εργαστηρίου του δήμου Πατρέων.

Συγκεκριμένα, η παρέλαση των αρμάτων θα ξεκινήσει με τον τυμπανιστή προπομπό του βασιλιά καρνάβαλου, ο οποίος με το ταμπούρλο του θα δίνει τον καρναβαλικό ρυθμό και θα ακολουθήσει ο πολύχρωμος βασιλιάς καρνάβαλος ως κλόουν, που θα έχει την εξέχουσα μορφή ενός τσίρκου και ενός καρουζέλ ζώων.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.