Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Μου χτυπούσε το κεφάλι στο πάτωμα» – Σοκάρει η καταγγελία γυναίκας στον Βόλο για τον σύζυγό της

Ένας 40χρονος συνελήφθη την Τετάρτη στον Βόλο, κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κατά της 39χρονος συζύγου. Προηγήθηκε η κ...





Ένας 40χρονος συνελήφθη την Τετάρτη στον Βόλο, κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κατά της 39χρονος συζύγου. Προηγήθηκε η καταγγελία της γυναίκας ότι μετά από επεισόδιο που είχαν της χτυπούσε το κεφάλι στο πάτωμα.

Η γυναίκα δεν πήγε στο Νοσοκομείο το ίδιο βράδυ, για να μην αφήσει μόνο το μικρό παιδί τους. Σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσε στην Αστυνομία ότι ο άνδρας την πρόσβαλε, μάλωσαν την έριξε κάτω και άρχισε να της χτυπά το κεφάλι στο πάτωμα.

Ο 40χρονος από την άλλη, ισχυρίζεται ότι δεν θυμάται τι έγινε, παρά μόνο ότι μάλωσαν και δεν συνέβη κάτι άλλο.

Ο 40χρονος οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και αρχικά ζήτησε αναβολή καθώς δεν υπήρχε ιατρικό πιστοποιητικό για τις σωματικές βλάβες που προκλήθηκαν στην γυναίκα.

Η 39χρονη βρέθηκε στο Δικαστήριο και ζήτησε να βρεθεί ένας τρόπος για να μην προχωρήσει η διαδικασία και να μην καταδικαστεί ο σύζυγός της, αλλά να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Τελικά, το Δικαστήριο έδωσε αναβολή, ώστε το ζευγάρι να ξεκινήσει ποινική διαμεσολάβηση, σύμφωνα με το magnesianews.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.