Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θα βρεί τρόπο; Τουρκία: Καταρρέουν τα ποσοστά του Ερντογάν μετά τους φονικούς σεισμούς

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αρνείται να αναβάλει τις εκλογές τις οποίες έχει ανακοινώσει για τις 14 Μαΐου. Την ίδια ώρα, τα γήπεδα της Τουρκίας...





Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αρνείται να αναβάλει τις εκλογές τις οποίες έχει ανακοινώσει για τις 14 Μαΐου. Την ίδια ώρα, τα γήπεδα της Τουρκίας έγιναν το Σαββατοκύριακο, πεδία μαζικών διαδηλώσεων κατά του Τούρκου προέδρου.

Τελευταία δημοσκόπηση, καταγράφουν την έκδηλη δυσαρέσκεια του κόσμου με το κόμμα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, το AKP. Η δημοσκόπηση δείχνει την κατάρρευση των ποσοστών του κόμματος, σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρείας ALF τα ποσοστά διαμορφώνονται ως εξής:

Λαϊκή Συμμαχία (Ερντογάν - Μπαχτσελί) 35,1%
Συμμαχία του Έθνους (Κιλιτσντάρογλου-Ακσενέρ) 47,6%
Φιλοκουρδικό HDP 9,8%.

«Κυβέρνηση παραιτήσου» είναι το μήνυμα που δονεί τα τουρκικά γήπεδα. Οι Τούρκοι φίλαθλοι στην αγωνιστική του Σαββατοκύριακου είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν την οργή τους κατά της κυβέρνησης για την καταστροφή που έφεραν οι δύο φονικοί σεισμοί 7,8 και 7,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Οπαδοί τόσο της Μπεσίκτας όσο και της Φενερμπαχτσέ, φώναξαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ενώ παράλληλα πέταξαν λούτρινα αρκουδάκια στον αγωνιστικό χώρο για να τιμήσουν τα παιδιά που σκοτώθηκαν στους φονικούς σεισμούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.