Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Κλειστή η Αθηνών - Λαμίας και τμήμα της Αττικής Οδού, ανοιχτές Κατεχάκη και Κηφισίας

  Κλειστό είναι αυτήν την ώρα το τμήμα της Αττικής Οδού από τη λεωφόρο Κηφισίας μέχρι τη λεωφόρο Μαραθώνος, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, με τ...

 



Κλειστό είναι αυτήν την ώρα το τμήμα της Αττικής Οδού από τη λεωφόρο Κηφισίας μέχρι τη λεωφόρο Μαραθώνος, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, με την κακοκαιρία να έχει μπλοκάρει και άλλα κομμάτια του οδικού δικτύου.

Ανοιχτή είναι η έξοδος της Αττικής Οδού για Καρέα – Καισαριανή στη Δυτική Περιφερειακή Υμηττού. Η κακοκαιρία εξακολουθεί να κρατά κλειστή την εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας.

Συγκεκριμένα κλειστή είναι η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας από την γέφυρα Καλυφτάκη μέχρι τον κόμβο των Οινοφύτων, και από την 261,280 Χ/Θ έως την 56,728 Χ/Θ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Παράλληλα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην λεωφόρο Πάρνηθος από το ύψος της οδού Νούση προς Πάρνηθα, ενώ στην επαρχιακή οδό Μεγάρων – Αλεποχωρίου στο ύψος της περιοχής Λούμπα προς Αλεποχώρι η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Εν τω μεταξύ, η Πυροσβεστική δέχτηκε 17 κλήσεις στην Αττική (Σχιστό Βαρνάβα, Ασπρόπυργο, Βίλια) για απομακρύνσεις ατόμων, ενώ για κοπές δέντρων κυρίως κλήσεις από την περιοχή του Σχιστού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.