Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συμμορία αλβανών φόβος και τρόμος στην Παλλήνη: Άρπαζαν λεφτά, ρολόγια και κάρτες – Τους «έκαψε» βίντεο από μίνι μάρκετ

Τέλος στη δράση συμμορίας που τον τελευταίο ενάμιση μήνα είχε γίνει φόβος και τρόμος για τους κατοίκους της Παλλήνης έδωσαν αστυνομικοί της...





Τέλος στη δράση συμμορίας που τον τελευταίο ενάμιση μήνα είχε γίνει φόβος και τρόμος για τους κατοίκους της Παλλήνης έδωσαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, με τον σχηματισμό ποινικής δικογραφίας για τρεις υπηκόους Αλβανίας.

Όπως προέκυψε από την προανακριτική έρευνα, τα μέλη της σπείρας διέπρατταν κλοπές σε οικίες στην περιοχή της Παλλήνης, αφαιρώντας κοσμήματα, χρήματα και κάρτες τραπεζών τις οποίες χρησιμοποιούσαν για την αγορά αγαθών.

Οι δράστες εισέρχονταν σε διαμερίσματα 1ου ορόφου, είτε από ανασφάλιστες πόρτες, είτε με διάρρηξη, αδιαφορώντας για το εάν υπήρχαν ένοικοι στο εσωτερικό των σπιτιών. Κάπως έτσι αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα, ρολόγια, τιμαλφή, αλλά και τραπεζικές κάρτες με τις οποίες πραγματοποιούσαν πολλαπλές αγορές που δεν απαιτούσαν τη χρήση του κωδικού ΡΙΝ.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, σε συνεργασία με συναδέλφους τους του Τ.Α. Παλλήνης, πραγματοποίησαν τα ξημερώματα της 10ης Φεβρουαρίου έφοδο στα σπίτια των εμπλεκομένων.

Ο λόγος για τρεις υπηκόους Αλβανίας ηλικίας 39, 23 και 38 ετών, ενώ ο πρώτος συνελήφθη καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση απέλασης. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στα σπίτια τους βρέθηκε πλήθος αντικειμένων που προέρχεται από κλοπές όπως ρολόγια, σκουλαρίκια, βραχιόλια, κινητά τηλέφωνα κ.ά.

Μέχρι στιγμής οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει την εμπλοκή της συμμορίας σε τρεις κλοπές από σπίτια στην Παλλήνη, ωστόσο, υπάρχει εκτίμηση ότι ο αριθμός είναι μεγαλύτερος. Η ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στην εξάρθρωση της συμμορίας, αξιοποιώντας υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.