Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χαλκίδα: Ανήλικος «ποντικός» διέρρηξε δύο αρτοποιεία και έκλεψε έξι δίκυκλα

    Ένας ανήλικος Έλληνας ήταν ο «ποντικός» ο οποίος, από τις 6 Δεκεμβρίου 2022 ως τις 10 Ιανουαρίου, διέρρηξε δύο αρτοποιεία και άρπαξε όσ...

   



Ένας ανήλικος Έλληνας ήταν ο «ποντικός» ο οποίος, από τις 6 Δεκεμβρίου 2022 ως τις 10 Ιανουαρίου, διέρρηξε δύο αρτοποιεία και άρπαξε όσα χρήματα βρήκε στις ταμειακές μηχανές τους, ενώ έκλεψε ακόμη πέντε μοτοσικλέτες και ένα μοτοποδήλατο σε διάφορες περιοχές της Χαλκίδας.

Ο «άγουρος» κακοποιός ταυτοποιήθηκε στο πλαίσιο της έρευνας των αστυνομικών της Ασφαλείας για τις διαρρήξεις και τις κλοπές των δικύκλων, τα οποία βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα σε περιοχές της Χαλκίδας και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Στην δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του ανήλικου για κλοπές και κλοπές τροχοφόρων κατ’ εξακολούθηση, περιλαμβάνονται και οι γονείς του που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας του.

Ανήλικα αδέλφια έκλεψαν έξι μηχανάκια

Συμμορία για την κλοπή δικύκλων είχαν συστήσει τρία αδέλφια, δυο από τα οποία είναι μόλις 14 και 16 χρόνων! Ο 14χρονος συνελήφθη την Πέμπτη από αστυνομικούς της Ασφαλείας καθώς, μαζί με τον 16χρονο αδελφό του έκλεψαν ένα μοτοποδήλατο από περιοχή της πόλης των Σερρών. Από την έρευνα προέκυψε ότι, μαζί με τον 19χρονο αδελφό τους, είχαν κλέψει τους τελευταίους τρεις μήνες άλλα τέσσερα μοτοποδήλατα και μία μοτοσικλέτα.

Τα κλεμμένα δίκυκλα εντοπίστηκαν κρυμμένα μέσα σε πυκνή βλάστηση και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους, ενώ ο ανήλικος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών που άσκησε δίωξη για κλοπή τροχοφόρων κατ' εξακολούθηση στον ίδιο και τα αδέλφια του και στους γονείς τους για παραμέληση της εποπτείας τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.