Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μην παρασύρεστε... Ψέματα, αλήθειες και ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ πάνω στα ερείπια του ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ από ΔΗΘΕΝ...

Με αφορμή μια σχετική "οχλαγωγία" στα κοινωνικά δίκτυα, επανέρχομαι για να επισημάνω αναφορικά με τον σεισμό που έπληξε το βορειο...




Με αφορμή μια σχετική "οχλαγωγία" στα κοινωνικά δίκτυα, επανέρχομαι για να επισημάνω αναφορικά με τον σεισμό που έπληξε το βορειοδυτικό Κουρδιστάν και κυρίως το τουρκοκρατούμενο μέρος του τα εξής:

1. Η τουρκική προπαγάνδα κατευθύνει τα Δυτικά ΜΜΕ στην μοναδική πόλη με ικανό τουρκικό πληθυσμό που επλήγη, τα Άδανα. Προφανώς και δεν θα κάνει καλό στο πρόσωπο της τουρκίας αν οι κάμερες δείξουν στον υπόλοιπο κόσμο, ότι στις πόλεις που έχουν χτυπηθεί και ισοπεδωθεί πλήρως, οι κάτοικοι μιλούν άλλη γλώσσα από την τουρκική. Το πλήγμα θα είναι μεγαλύτερο και από τον σεισμό που ελάχιστα έτσι κι αλλιώς έχει πλήξει τις περιοχές με αμιγώς τουρκικό πληθυσμό.

2. Η τουρκία, που όλοι ξέρουμε ποια είναι, αρνήθηκε βοήθεια από την Κύπρο που δεν αναγνωρίζει και θα ήταν εύκολο και συναισθηματικά συμβατό να αναφωνήσω ¨"να φύγει τώρα η ΕΜΑΚ" αλλά δεν θα το κάνω γιατί η ΕΜΑΚ πρέπει να είναι εκεί να την βλέπει όλος ο κόσμος, να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα στον πλανήτη.... Ενίοτε πρέπει να σκεφτόμαστε και με το "πάνω κεφάλι".

3. Το ποια ακριβώς είναι η τουρκία μπορούμε να το διαπιστώσουμε και από την έκδοση NATVEX "απαγόρευσης ελληνικών ασκήσεων" σε Χίο και Κρήτη, 6-7 ώρες μετά τον πρώτο σεισμό με επίκεντρο το τουρκοκρατούμενο Κουρδιστάν. Δεν χρειάζεται να μας το υπενθυμίζει αφού το γνωρίζουμε αιώνες.

4. Από πουθενά δεν προκύπτει -και εννοώ σοβαρές αξιόπιστες Κουρδικές πηγές της περιοχής- ότι σήμερα οι τούρκοι βομβάρδισαν το σεισμόπληκτο Κουρδικό θύλακα Τελ Ριφάατ που ελέγχει το SDF στην Βόρεια Συρίας. Ψάχνω ακόμη, αλλά ακόμη κι αν δεν έχει όντως συμβεί δε σημαίνει ότι οι τούρκοι δεν ήταν ικανοί να το κάνουν...

5. Η επίσημη Συρία και είναι ξεκάθαρο αυτό, δεν ελέγχει τα σημεία στα Βορειοδυτικά της χώρας που έχουν πληγεί από τον σεισμό, όπου πραγματικό έλεγχο ασκούν τζιχαντιστικές ομάδες ορμώμενες από την τουρκία, οπότε καμιά αποστολή από μη μουσουλμανική χώρα και της Ελλάδος συμπεριλαμβανομένης δεν είναι ασφαλής και η ίδια η Συρία δεν μπορεί να υποδεχτεί και να διασφαλίσει την παρουσία διασωστικών αποστολών στα σημεία.

Όλα τα άλλα που ακούτε είναι ΨΕΜΑΤΑ!

Και Δυστυχώς για άλλη μια φορά διακρίνω Έλληνες αυτοποκαλούμενους πατριώτες και εθνικιστές να γίνονται φορείς της ξένης εχθρικής προπαγάνδας που έχει στόχευση το εσωτερικό της Ελλάδος, όπως συμβαίνει σε μια σορό από θέματα που ανακύπτουν τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα μετά την απροκάλυπτη δημόσια αποκάλυψη του ρωσοτουρκικού άξονα για την οποία όμως ο "Στόχος" φωνάζει πάνω από μια δεκαετία.

Υ.Γ. Όποιος χαίρεται να βλέπει παιδάκια στα χαλάσματα χρειάζεται επειγόντως ψυχίατρο. Δεν είναι απλά επικίνδυνος για την Πατρίδα αλλά και για την κοινωνία...

Σάββας Ε. Χατζηπαρασκευάς
Εφημερίδα «Στόχος



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.