Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τι θα γράφει η μαρμάρινη πλάκα στον τάφο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

     Η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου βρέθηκε στην Ελλάδα, καθώς πρόκειται να γίνει μνημόσυνο στη μνήμη του, ενώ στο Τατόι πραγμα...

    



Η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου βρέθηκε στην Ελλάδα, καθώς πρόκειται να γίνει μνημόσυνο στη μνήμη του, ενώ στο Τατόι πραγματοποιούνται εργασίας στο μνήμα του και συγκεκριμένα στη μαρμάρινη πλάκα στον τάφο του.

Ο Κωνσταντίνος Λουκάς, υπεύθυνος των εκδόσεων «Στέμμα», μίλησε στο Mega και ανέφερε τι ενδέχεται να γράφει η μαρμάρινη πλάκα, κάτι αποτελεί παράδοση που ισχύει από τη βασίλισσα Όλγα

«Θεωρώ πως θα γράφει Κωνσταντίνος Βασιλεύς των Ελλήνων και από κάτω θα υπάρχει μία ρήση από το Ευαγγέλιο καθώς αυτό είναι μια παράδοση που ισχύει από πολύ παλιά, από τη βασίλισσα Όλγα όταν είχε πεθάνει μηνών η μικρή της κόρη», είπε χαρακτηριστικά.

Το μνήμα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Επίσης, ανέφερε πως «κάθε βασιλιάς, κάθε πρίγκιπας είναι έθιμο να περπατάει στο χώρο του νεκροταφείου και να ζητάει σε ποιο σημείο θέλει να ταφεί. Ξεκίνησε από τον βασιλιά Γεώργιο και την Όλγα και μετά χτίστηκε ο ναός ενώ υπήρχαν σκέψεις για μαυσωλείο. Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος επέλεξε το σημείο και αναμένω με ιστορικό ενδιαφέρον τι θα γράφει η επιγραφή».


«Δεν νομίζω ότι θα γράφει πρώην βασιλιάς των Ελλήνων», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.