Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ασπρόπυργος: Επεισοδιακή καταδίωξη με τραυματισμό αστυνομικού – Οδηγός προσπάθησε να εμβολίσει μοτοσυκλέτες της ΔΙ.ΑΣ.

Μια επεισοδιακή καταδίωξη σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (03.02.2023) στην περιοχή του Ασπροπύργου, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον τραυ...





Μια επεισοδιακή καταδίωξη σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (03.02.2023) στην περιοχή του Ασπροπύργου, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού. Ο οδηγός κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν πλησίον του καταυλισμού Ρομά, στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου, περίπου στις 23:30 το βράδυ της Παρασκευής (03.02.2023), εντόπισαν ένα αυτοκίνητο που ο οδηγός του κρίθηκε ύποπτα κινούμενος και τον κάλεσαν να σταματήσει για έλεγχο. Ο οδηγός δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.

Κατά την διάρκεια της καταδίωξης, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε στο κράσπεδο, χωρίς ωστόσο να ακινητοποιηθεί το όχημα. Όταν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον κατεδίωκαν, πλησίασαν πίσω από το αυτοκίνητο, τότε ο οδηγός έβαλε όπισθεν και χτύπησε με δύναμη μία υπηρεσιακή μοτοσικλέτα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός αστυνομικός.

Αμέσως μετά ο οδηγός κατάφερε να αναπτύξει ταχύτητα και να διαφύγει από το σημείο, ενώ οι αστυνομικοί συνέχισαν την καταδίωξη και τελικά κατάφερε να διαφύγει. Λίγο αργότερα, το αυτοκίνητο εντοπίστηκε παρατημένο καθώς ο οδηγός είχε καταφέρει να διαφύγει. Το μόνο που βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο ήταν μια ταυτότητα στο κάθισμα.

Σημειώνεται ότι ο αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ που τραυματίστηκε συνέχισε με τους συναδέλφους του να καταδιώκει το αυτοκίνητο, ενώ συμμετείχε και στην έρευνα που έγινε όταν αυτό εντοπίστηκε παρατημένο. Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι ο αστυνομικός τραυματίστηκε στο χέρι και στο πόδι και μεταφέρθηκε στο 401 ΓΣΝΑ, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και είναι καλά στην υγεία του.

Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα για την ταυτοποίηση, τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη. Μέχρι στιγμής οι Αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψη ενός άντρα, που εκτιμάται πως πρόκειται για τον συνοδηγό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.