Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το «μυστικό» όπλο των Ισραηλινών που θωρακίζει ακόμη περισσότερο το Αιγαίο

Με βεληνεκές που αγγίζει τα 35 χλμ οι Spike Nlos του Στρατού Ξηράς δημιουργούν μια «ασπίδα» ειδικά για τα νησιά αφού ο χειριστης θα μπορεί ...





Με βεληνεκές που αγγίζει τα 35 χλμ οι Spike Nlos του Στρατού Ξηράς δημιουργούν μια «ασπίδα» ειδικά για τα νησιά αφού ο χειριστης θα μπορεί ημέρα και νύχτα να κατευθύνει με εκπληκτική ακρίβεια τον πύραυλο στο στόχο.

Την προμήθεια 34 συστημάτων των ισραηλινών πυραύλων ακριβείας για τον Στρατό Ξηράς, την Αεροπορία Στρατού, τα ελικόπτερα Απάτσι και το Πολεμικό Ναυτικό, ενέκρινε το ΚΥΣΕΑ

Ένα από τα πιο απόρρητα όπλα των Ισραηλινών, τα Spikes NLOS, δρομολογήθηκε ώστε να το προμηθευτούν οι Ένοπλες Δυνάμεις, όπως αποφάσισε χθες το ΚΥΣΕΑ, σε μια πολύωρη συνεδρίασή του.

Τα συστήματα αναμένεται να μεταφερθούν σε Μονάδες του Έβρου και των ακριτικών νησιών θα ανήκουν στους Λόχους Αντιαρματικών και τον χειρισμό τους θα αναλάβουν μόνιμα Στελέχη, Υπαξιωματικοί και ΕΠΟΠ οι οποίοι θα εκπαιδευτούν με διαδικασίες fast track στο Ισραηλινό οπλικό σύστημα. Κάθε σύστημα Spike Nlos θα διαθέτει 3 οχήματα, εκτοξευτές, το Κέντρο Διεύθυνσης Πυρών και το ραντάρ αλλά και drone το οποίο θα χρησιμοποιείται για έρευνα και εντοπισμό στόχων.

Με βεληνεκές που αγγίζει τα 35 χλμ οι Spike Nlos του Στρατού Ξηράς δημιουργούν μια «ασπίδα» ειδικά για τα νησιά αφού ο χειριστης θα μπορεί ημέρα και νύχτα να κατευθύνει με εκπληκτική ακρίβεια τον πύραυλο στο στόχο. Είτε πρόκειται για πλοίο, είτε για ελικόπτερο ή ακόμα και και στόχους στο έδαφος, τεθωρακισμένα και εγκαταστάσεις. Οι Ισραηλινοί πύραυλοι μετατρέπουν κάθε θαλάσσια περιοχή γύρω από τα ακριτικά μας νησιά σε «No Access Zone» είτε στον αέρα για εχθρικά ελικόπτερα είτε στη θάλασσα για αποβατικά σκάφη αλλά και μεγαλύτερες Μονάδες του εχθρικού στόλου.

Αντίστοιχα γρήγορες θα είναι οι διαδικασίες και για τον εξοπλισμό τόσο των Κανονιοφόρων όσο και των Σκαφών Ανορθόδοξου Πολέμου με τη «ναυτική» έκδοση των Spike Nlos. Όσον αφορά τις Κανονιοφόρους κλάσης «Μαχητής» οι κατευθυνόμενοι πύραυλοι αναμένεται να τοποθετηθούν στα μόνιμες βάσεις ενώ στα ΣΑΠ θα υπάρχει δυνατότητα και να αφαιρούνται ανάλογα με την αποστολή κάθε σκάφους.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.