Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΣ ΕΖΩΣΑΝ τα φίδια... Οι συνομώτες φιλοσκοπιανοί κατέθεσαν αίτημα στο Υπουργείο Παιδείας να διδάσκονται τα... «Μακεδονικά» στα ελληνικά σχολεία!

   Ήταν απλά θέμα χρόνου να φτάσουμε στο μη παρέκει, από τη στιγμή που βρέθηκε «υπηρέτης της δικαιοσύνης» εκεί στο Ειρηνοδικείο Φλώρινας κα...

  




Ήταν απλά θέμα χρόνου να φτάσουμε στο μη παρέκει, από τη στιγμή που βρέθηκε «υπηρέτης της δικαιοσύνης» εκεί στο Ειρηνοδικείο Φλώρινας και αναγνώρισε το ύποπτο Κέντρο Μακεδονικής Γλώσσας» που έστησαν οι γνωστοί σλαβόψυχοι για να προωθήσουν τη σλάβικη προπαγάνδα και τις ονειρώξεις τους περί δήθεν ύπαρξης της ανύπαρκτης «μακεδονικής γλώσσας» και «μειονότητας» στην Πατρίδα μας.

Έτσι λοιπόν το ύποπτο αυτό Κέντρο πριν λίγες μέρες υπέβαλλε επίσημο αίτημα προς την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως για εισαγωγή της διδασκαλίας στη… «μακεδονική γλώσσα»! Με το αίτημά τους ζητάνε να εισαγάγουν την «τυπική μακεδονική γλώσσα» ως προαιρετικό μάθημα σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης περιοχών της βόρειας Ελλάδας.

Άλλωστε στο καταστατικό που κατέθεσαν και έγινε δεκτό εκεί στο Ειρηνοδικείο Φλώρινας –και ακόμη δεν έχει πάει σπίτι του ο αρμόδιος που έβαλε υπογραφή σε αυτό το αίσχος που μας βάζει σε εθνικές περιπέτειες- ανέφεραν ότι «ένας από τους κύριους στόχους μας είναι να υποστηρίξουμε τη μελλοντική εισαγωγή της μακεδονικής τυπικής γλώσσας ως προαιρετικού μαθήματος σε δημόσια σχολεία, σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και πανεπιστήμια στην Ελλάδα». Στο δε αίτημά τους προς το υπουργείο Παιδείας και προσωπικά την αρμόδια υπουργό με θράσος απαιτούν «τη μελλοντική ίδρυση παιδαγωγικών σχολών, δηλαδή τμημάτων υφιστάμενων πανεπιστημίων στην Ελλάδα για την ανάπτυξη ντόπιων καθηγητών μακεδονικής γλώσσας, καθώς και προγράμματα σπουδών και διδακτικό υλικό»!

Και σε απόλυτο συντονισμό μεταξύ τους οι σλαβόψυχοι, έσπευσαν να βάλουν στο παιχνίδι και τους γυφτοσκοπιανούς της ομογένειάς τους, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι οι «μακεδόνες» αντιμετωπίζουν την εχθρότητα της Ελλάδας! Συγκεκριμένα γράφουν: «Μετά την εγγραφή του, το Κέντρο Μακεδονικής Γλώσσας στην Ελλάδα, που βρίσκεται στο Lerin (σ.σ. στα σλάβικα η Φλώρινα), αντιμετώπισε πολυάριθμες αγωγές για την ακύρωση της εγγραφής του. Μέχρι σήμερα έχουν κατατεθεί συνολικά εννέα αγωγές από διάφορες οργανώσεις, πολιτικά κόμματα και κυρίως από τον εισαγγελέα του Lerin. Αυτές οι αντιμακεδονικές ενέργειες γίνονται για να συνεχιστεί η καταστολή των δικαιωμάτων των Μακεδόνων στην Ελλάδα. Το Κέντρο Μακεδονικής Γλώσσας στην Ελλάδα προσφέρει δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα για μαθητές όλων των ηλικιών που θέλουν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους ή να μάθουν τη μητρική μακεδονική γλώσσα, την οποία οι Έλληνες καταπνίγουν εδώ και γενιές. Το κέντρο εργάζεται επίσης για την εισαγωγή της επίσημης μελέτης της μακεδονικής γλώσσας στο σχολικό πρόγραμμα στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Οι Μακεδόνες στην Ελλάδα ζουν σε ένα εχθρικό περιβάλλον και βομβαρδίζονται καθημερινά με ρητορική μίσους από Έλληνες πολιτικούς, ΜΜΕ και κοινό, και αυτό εντάθηκε ανησυχητικά μετά το άνοιγμα του Κέντρου.

Αυξάνονται συνεχώς οι μηνύσεις με τις οποίες επιχειρείται να αποτραπεί η εκμάθηση της μακεδονικής γλώσσας στην Ελλάδα. Το Μακεδονικό Διεθνές Κίνημα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα καλεί τη διεθνή κοινότητα να στείλει δηλώσεις για την υπεράσπιση των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Μακεδόνων. Οι Μακεδόνες που ενδιαφέρονται να στηρίξουν το Κέντρο Μακεδονικής Γλώσσας στην Ελλάδα στις επικείμενες νομικές μάχες μπορούν να βοηθήσουν μέσω αυτής της σελίδας - mhrmi.org/donations».

Θα το πούμε ακόμη μια φορά: Η προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών θα μας βάλει σε μεγάλες περιπέτειες, όσο δεν αποφασίζουν οι πολιτικάντηδες να την καταργήσουν αφού ούτως ή άλλως μόνο στα χαρτιά ισχύει και καταπατείται ακόμη και αυτή από τους γείτονες πλαστογράφους Σκοπιανούς!

Εφημερίδα «Στόχος»


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.