Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κύπρος: Επίθεση με πυροσβεστήρες σε εκδήλωση ΛΟΑΤΚΙ σε αίθουσα του κτιρίου «Τάσσος Παπαδόπουλος»

  Σε αίθουσα του κτιρίου «Τάσσος Παπαδόπουλος» του ΤΕΠΑΚ, εισέβαλαν το βράδυ της Τετάρτης κουκουλοφόροι, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της οργ...

 

Σε αίθουσα του κτιρίου «Τάσσος Παπαδόπουλος» του ΤΕΠΑΚ, εισέβαλαν το βράδυ της Τετάρτης κουκουλοφόροι, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της οργάνωσης Accept – ΛΟΑΤΚΙ Κύπρου. Οι δράστες ψέκασαν με πυροσβεστήρα τους παρευρισκόμενους, φώναξαν υβριστικά συνθήματα, ενώ ένα πρόσωπο τραυματίστηκε ελαφρά.



Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια ενημερωτικής συνάντησης με φοιτητές, στο πλαίσιο των «πολύχρωμων συναντήσεων» για θέματα που απασχολούν τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα. Σύμφωνα με ανάρτηση της οργάνωσης στα ΜΚΔ, 8 με 10 κουκουλοφόροι εισέβαλαν στην αίθουσα και με ένα πυροσβεστήρα που υπήρχε στον χώρο, άρχισαν να ψεκάζουν τους παρευρισκόμενους, τραυμάτισαν ένα πρόσωπο, πέταξαν αντικείμενα, φώναξαν ομοφοβικά συνθήματα και έκαναν χειρονομίες, ενώ κατά την αποχώρηση προκάλεσαν ζημιές.

Σύμφωνα δε με την Αστυνομία, υπήρξε άμεση αντίδραση από τους παρευρισκόμενους φοιτητές και δημιουργήθηκε ένταση και περιορισμένα επεισόδια, κατά τα οποία τραυματίστηκε ελαφρά 21χρονος φοιτητής, ο οποίος φέρει μώλωπες και εκδορές.

Στον χώρο κλήθηκαν περίπολα της ΑΔΕ Λεμεσού και διεξάγονται εξετάσεις για να εντοπιστούν οι δράστες.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.