Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ξήλωμα αν ισχύει... Έρευνα για εικονικά σύμφωνα συμβίωσης συνοριοφυλάκων – Προσπαθούσαν να αποφύγουν την τοποθέτηση στα σύνορα!

Άμεση ήταν η αντίδραση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. σε δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας του Έβρου, σύμφωνα με την οποία συνοριοφύλακες που ήθελαν...





Άμεση ήταν η αντίδραση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. σε δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας του Έβρου, σύμφωνα με την οποία συνοριοφύλακες που ήθελαν να αποφύγουν την τοποθέτηση τους στην οριογραμμή Ελλάδας – Τουρκίας προχώρησαν σε εικονικά σύμφωνα συμβίωσης.



Μάλιστα, το δημοσίευμα κάνει λόγο για «φάμπρικα», με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, να δίνει εντολή στις αρμόδιες Υπηρεσίες του Σώματος για άμεση διερεύνηση της υπόθεσης.

Χαρακτηριστικά γίνονταν λόγος για δεκάδες εικονικά σύμφωνα συμβίωσης από τους 250 νέους συνοριοφύλακες, οι οποίοι προσελήφθησαν με σκοπό να ενισχυθεί η φύλαξη στην πρώτη γραμμή.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι με το σύμφωνο συμβίωσης οι συνοριοφύλακες αποκτούν περισσότερα μόρια και έτσι έχουν περισσότερες πιθανότητες να υπηρετήσουν στην πρωτεύουσα του Έβρου (σ.σ. Αλεξανδρούπολη) και όχι στα σύνορα.

Την έρευνα για να διαλευκανθεί εάν υπάρχει πράγματι περίπτωση απάτης μέσω της σύναψης εικονικών συμφώνων συμβίωσης ανέλαβε ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. στον Έβρο.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, σε πρώτη φάση στο μικροσκόπιο μπαίνουν 10 σύμφωνα συμβίωσης.

Οι αρμόδιες Υπηρεσίες θα ελέγξουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες οι νέοι συνοριοφύλακες βρέθηκαν – επί της ουσίας παντρεμένοι – με γυναίκες που ζουν στον Έβρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.