Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αλλοδαποί, κατέβασαν στο δρόμο και άρχισαν να χτυπούν οδηγό λεωφορείου των ΚΤΕΛ στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

  Ακόμα ένα επεισόδιο μέσα σε λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη, με τον οδηγό να τραυματίζεται. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες στο...

 



Ακόμα ένα επεισόδιο μέσα σε λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη, με τον οδηγό να τραυματίζεται. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες στους δύο δράστες…

Σοβαρό επεισόδιο μέσα σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ στη Θεσσαλονίκη, με τον οδηγό να μεταφέρεται σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Οι δύο δράστες του επιτέθηκαν με αγριότητα και όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, κάποια στιγμή τον κατέβασαν από το λεωφορείο στο δρόμο και συνέχισαν να τον χτυπούν. Επιβάτες ειδοποίησαν την αστυνομία, που έφτασε στο σημείο ταχύτατα. Πέρασε χειροπέδες στους νεαρούς, που πλέον θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Οι δύο αλλοδαποί επιτέθηκαν και χτύπησαν έναν οδηγό λεωφορείο χθες το απόγευμα 12 Φεβρουαρίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Πιο συγκεκριμένα ένας 48χρονος Αλγερινός και ένας 49χρονος Παλαιστίνιος ξυλοκόπησαν με μπουνιές και κλωτσιές έναν 62χρονο οδηγό λεωφορείου των ΚΤΕΛ, επί της οδού 26ης Οκτωβρίου.

Πληροφορίες που μένει να επιβεβαιωθούν, αναφέρουν ότι οι δύο νεαροί δεν είχαν εισιτήρια και κινήθηκαν απειλητικά προς την πλευρά του οδηγού, όταν εκείνος τους είπε να κόψουν. Σε κάθε περίπτωση, ο άτυχος οδηγός άρχισε να δέχεται βροχή από χτυπήματα και προσπαθούσε να αντισταθεί και να τα αποκρούσει.

Αστυνομικοί προχώρησαν στην αυτόφωρη σύλληψη των δύο δραστών της επίθεσης, οι οποίοι θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα. Ο οδηγός πήγε το πρωί σε ιατροδικαστή και ακολούθως κατέθεσε μήνυση, ενώ οι δύο δράστες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο συλληφθέντες έχουν βεβαρυμένο ποινικό μητρώο, από επιθέσεις που διέπραξαν τους τελευταίους μήνες στη Θεσσαλονίκη. Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται για να πέσει φως, σε κάθε πτυχή του επεισοδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.