Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ανθρωποκυνηγητό για τους κακοποιούς που «γάζωσαν» καφετέρια στη Νέα Ιωνία και σκότωσαν τον 37χρονο - Πού στρέφονται οι έρευνες

  Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι Αρχές για τον εντοπισμό των δραστών που χθες (23.02.2023) άνοιξαν πυρ σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία, σκο...

 



Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι Αρχές για τον εντοπισμό των δραστών που χθες (23.02.2023) άνοιξαν πυρ σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία, σκοτώνοντας έναν 37χρονο υδραυλικό ο οποίος βρισκόταν στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή.

Ο 37χρονος Αλβανός επισκέφθηκε την Τρίτη καφετέρια στη Νέα Ιωνία για να δει αγώνα του Champions League. Μία «αδέσποτη» σφαίρα όμως έμελλε να του κόψει ξαφνικά το νήμα της ζωής του. Μια από τις 7 σφαίρες που βγήκαν από τα όπλα των ομοεθνών του, τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Οι δράστες είναι γνώριμοι στις Αρχές. Πρόκειται για συμμορία 10 Αλβανών οι οποίοι είναι σκληροί κακοποιοί με διασυνδέσεις στον υπόκοσμο και οι οποίοι εμπλέκονται σε εκβιασμούς, διακίνηση ναρκωτικών και σωματεμπορία στο κέντρο της Αθήνας, και μάλιστα με έδρα τους ένα νυχτερινό μαγαζί στα Σεπόλια. Έχουν απασχολήσει πρόσφατα την Αστυνομία για επεισόδια με γνωστούς τράπερς, καθώς οι ίδιοι είναι μπράβοι τους.

Στο μικροσκόπιο των ερευνών μπαίνουν και τα δύο αμάξια που φαίνεται να έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην υπόθεση της συμμορίας. Και τα δύο οχήματα που εντόπισε η Αστυνομία ήταν ενοικιασμένα με πλαστά στοιχεία και μάλιστα ο ενοικιαστής είχε στα στοιχεία του πως μένει στο κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για μια Mercedes χρώματος γκρι με ελληνικές πινακίδες και ένα μαύρο τζιπ με αλβανικές πινακίδες.

Η οικογένεια του άτυχου 37χρονου άντρα βρίσκεται σε κατάσταση-σοκ.

Το προφίλ των δραστών

Ο άνδρας που φαίνεται αριστερά στη φωτογραφία φέρεται να είναι αυτός που πυροβόλησε μέσα στην καφετέρια στη Νέα Ιωνία, ο μεσαίος φέρεται να είναι ο αρχηγός της συμμορίας και οδηγός του αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγαν και ο δεξιά είναι ο αδερφός ατόμου που είχε συλληφθεί πριν από χρόνια στον Αστακό με ποσότητες κοκαΐνης.

Δραστηριοποιούνται στο κέντρο της Αθήνας, είναι αδίστακτοι και εξαιρετικά επικίνδυνοι και εμπλέκονται σε διακίνηση ναρκωτικών και προστασία. Η συμμορία απαρτίζεται από δέκα άτομα. Είχαν μαγαζί στην Λιοσίων, το οποίο λειτουργούσαν και κατά τη διάρκεια της καραντίνας.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.