Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σοβαρά τώρα; Ν.Κοσμος: 22χρονος Κατήγγειλε βιασμό σε ραντεβού με τραβεστί που του εμφανίστηκε ως γυναίκα

  Κατήγγειλε βιασμό τού σε στούντιο από τραβεστί το οποίο εμφανίστηκε ως γυναίκα και είχαν προγραμματισμένο ερωτικό ραντεβού μεταξύ τους ...

 



Κατήγγειλε βιασμό τού σε στούντιο από τραβεστί το οποίο εμφανίστηκε ως γυναίκα και είχαν προγραμματισμένο ερωτικό ραντεβού μεταξύ τους

Ο 22χρονος απο τη Σαλαμίνα είχε αναπτύξει επικοινωνία σε ιστοσελίδα ερωτικών συντρόφων, έκλεισε ραντεβού με άτομο τι οποίο δήλωνε γυναίκα και κατήγγειλε ότι τον βίασε.

Σύμφωνα με την καταγγελία στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλης, ο 22χρονος το απόγευμα της περασμένης Κυριακής (29/01-19.30) είχε προγραμματίσει ραντεβού σε διαμέρισμα 3ου ορόφου της οδού Στρογκόνωφ στον Νέο Κόσμο, μέσα από σελίδα ερωτικών γνωριμιών με γυναίκα για να συνευρεθούν ερωτικά.

Ωστόσο στο υπνοδωμάτιο ο 22χρονος διαπίστωσε ότι η “γυναίκα” ήταν τραβεστί. Όπως ο νεαρός υποστηρίζει το τραβεστί έγινε επιθετικό και όταν αρνήθηκε να προχωρήσει στην ερωτική περίπτυξη, το τραβεστί, φέρεται να τον ακινητοποίησε και τον βίασε.

Ο νεαρός αποχώρησε από το διαμέρισμα του Νέου Κόσμου ενώ την επόμενη ημέρα μετέβη στο Τ.Α Ακροπόλεως όπου υπέβαλε μήνυση και εκδόθηκε παραγγελία να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Για την υπόθεση έχει σχηματισθεί δικογραφία ενώ αναζητήθηκε το τραβεστί το οποίο καταγγέλθηκε από τον 22χρονο .

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.