Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βιασμός 13χρονης στη Λιβαδειά: Της έκλεισαν ραντεβού μέσω social media και την παρέσυραν σε ερημικό μέρος

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες για τον βιασμό της 13χρονης από τρεις ανήλικους σε χωριό κοντά στη Λιβαδειά. Το άτυχο κορίτσι, εμπιστ...





Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες για τον βιασμό της 13χρονης από τρεις ανήλικους σε χωριό κοντά στη Λιβαδειά. Το άτυχο κορίτσι, εμπιστεύτηκε έναν από τους δράστες με τον οποίο είχε φιλική σχέση και βρέθηκε εγκλωβισμένη να ζει την απόλυτη φρίκη σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι σε ερημική τοποθεσία.
 
Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Τρίτης. Το κορίτσι ακολούθησε τον έναν από τους τρεις νεαρούς, με τον οποίο συνομιλούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε ερημική τοποθεσία. Εκεί εμφανίστηκαν ξαφνικά τα άλλα δύο παιδιά και τότε η ανήλικη προσπάθησε να απομακρυνθεί, αντιλαμβανόμενη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, ο ένας από τους δράστες την άρπαξε από το λαιμό, την ακινητοποίησε και στη συνέχεια την οδήγησε με τους φίλους του σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι. Εκεί τη βίασαν διαδοχικά οι δύο από τους τρεις μαθητές.

Το κορίτσι εκμυστηρεύτηκε αμέσως στους γονείς της τα όσα συνέβησαν και το ίδιο βράδυ ο πατέρας της κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές, υποβάλλοντας μήνυση σε βάρος των δραστών. Η 13χρονη είχε κατονομάσει τον έναν από τους μαθητές με τον οποίο είχε φιλική σχέση, ενώ όπως είπε δεν γνώριζε τους άλλους δύο. Οι αστυνομικοί που προχώρησαν σε έρευνες κατάφεραν τελικά την Τετάρτη να ταυτοποιήσουν και τους τρεις νεαρούς, τους οποίους οδήγησαν στο Τμήμα. Πρόκειται για έναν 15χρονο και δύο 16χρονους μαθητές Λυκείου, που ζουν σε χωριά κοντά στη Λιβαδειά.

Τα τρία αγόρια οδηγήθηκαν την Πέμπτη ενώπιον του εισαγγελέα, αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κατηγορίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.