Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σεισμός στην Τουρκία: «Σκοτώθηκαν 100 στρατιώτες και 66 τραυματίστηκαν», λέει ο Ακάρ

Η Τουρκία μετρά χιλιάδες νεκρούς από τους φονικούς σεισμούς και στα θύματα περιλαμβάνονται και στρατιώτες. «Δυστυχώς έχουμε χάσει 100 από τ...





Η Τουρκία μετρά χιλιάδες νεκρούς από τους φονικούς σεισμούς και στα θύματα περιλαμβάνονται και στρατιώτες.

«Δυστυχώς έχουμε χάσει 100 από τους στρατιώτες μας, ενώ ακόμη 2 αγνοούνται από τους φονικούς σεισμούς της 6ης Φεβρουαρίου», αποκάλυψε ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ.

Μέχρι τώρα η Τουρκία δεν είχε αποκαλύψει τις απώλειες που υπέστη ο τουρκικός στρατός μετά τους φονικούς σεισμούς που έπληξαν τις νοτιοδυτικές επαρχίες της χώρας.

Ωστόσο, σε δηλώσεις του στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο Χουλουσί Ακάρ δήλωσε πως 100 Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν, 66 είναι τραυματίες και ακόμη 2 αγνοούνται.

«Είχαμε περισσότερους τραυματίες αλλά έλαβαν την κατάλληλη περίθαλψη και βγήκαν από το νοσοκομείο», δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός.

«Βρισκόμαστε μπροστά σε μια μεγάλη καταστροφή. Φυσικά, όταν έγινε ο σεισμός, τα στρατεύματά μας, το προσωπικό μας και οι οικογένειές τους ήταν επίσης εκτεθειμένα στον σεισμό. Οι στρατιώτες μας επέστρεψαν στα καθήκοντά τους αφού άφησαν τις οικογένειές τους σε ασφαλές μέρος», πρόσθεσε ο Ακάρ.

«Τα στοιχεία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων κινητοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή με τους στρατιώτες τους, πολιτικό προσωπικό, εργάτες και τεχνικό προσωπικό και έσπευσαν στο πλευρό αυτών που χρειάζονταν βοήθεια», είχε δηλώσει ο Χουλουσί Ακάρ, απαντώντας στις κατηγορίες και τις κριτικές για την αργή αντίδραση του στρατού στην καταστροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.