Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αναφορές πως ύποπτο UFO καταρρίφθηκε πάνω από την περιφέρεια Ροστόφ της Ρωσίας

    Η ταυτότητα του UFO δεν είναι ξεκάθαρη, ορισμένοι Ρώσοι ισχυρίζονται ότι ήταν ένα ουκρανικό drone, αν και άλλοι πολίτες έχουν πιο περίε...

   



Η ταυτότητα του UFO δεν είναι ξεκάθαρη, ορισμένοι Ρώσοι ισχυρίζονται ότι ήταν ένα ουκρανικό drone, αν και άλλοι πολίτες έχουν πιο περίεργες θεωρίες

Η ρωσική αεράμυνα φέρεται να κατέρριψε ένα UFO στην περιφέρεια του Ροστόφ κοντά στα ουκρανικά σύνορα την Τρίτη, με τοπικά μέσα ενημέρωσης και κανάλια Telegram να μοιράζονται το βίντεο με ένα μικρό αντικείμενο στον ουρανό να εκρήγνυται.

Την είδηση ​​μοιράστηκε αρχικά ο Κυβερνήτης της Περιφέρειας Ροστόφ Βασίλι Γκολούμπεφ στο Telegram, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι εντοπίστηκε πάνω από το χωριό Σουλτάν Σάλα.

"Καλώ όλους να παραμείνουν ψύχραιμοι. Για να διασφαλιστεί η ασφάλεια, εμπλέκονται όλες οι δυνάμεις και τα μέσα. Ο ουρανός είναι καλυμμένος με αντιαεροπορικές άμυνες".Βασίλι Γκολούμπεφ

"Προτρέπω όλους να παραμείνουν ψύχραιμοι. Για να διασφαλιστεί η ασφάλεια, εμπλέκονται όλες οι δυνάμεις και τα μέσα. Ο ουρανός είναι καλυμμένος με αντιαεροπορικές άμυνες", είπε ο Golubev, σύμφωνα με το τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Privet Rostov, αν και δεν εξήγησε τι είναι το UFO ήταν, εκτός από το ότι είχε σχήμα μπάλας.

Τι ήταν το UFO στη Ρωσία;

Αν και η ταυτότητα του ΑΤΙΑ δεν είναι ξεκάθαρη, δεν φαίνεται πιθανό να επρόκειτο για κάποιο είδος ανιχνευτή από εξελιγμένη εξωγήινη ζωή. Στην πραγματικότητα, ένας Ρώσος βουλευτής ισχυρίστηκε ότι ήταν στην πραγματικότητα ένα drone που εστάλη από την Ουκρανία.
Ο βουλευτής της Ρωσικής Κρατικής Δούμας Anatoly Wasserman υποστήριξε στο Telegram ότι οι ουκρανικές δυνάμεις, τις οποίες ανέφερε ως «τρομοκράτες του Κιέβου», επιλέγουν να πυροβολούν αδιάκριτα εναντίον Ρώσων αμάχων για να προκαλέσουν τρόμο, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Rostov Gazeta.

Η Περιφέρεια του Ροστόφ βρίσκεται κατά μήκος της Αζοφικής Θάλασσας, μιας ζωτικής στρατηγικής πλωτής οδού στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας .
 


Η Ρωσία έχει ήδη ισχυριστεί ότι ελέγχει πλήρως όλα τα εδάφη της Ουκρανίας που περιβάλλουν την Αζοφική Θάλασσα , δηλαδή τις περιφέρειες Kherson, Zaporizhzhia, Donetsk και Luhansk, αν και στην πραγματικότητα δεν ελέγχει το σύνολο αυτών των περιοχών.

Όμως, παρά αυτόν τον πόλεμο και τους ισχυρισμούς των αρχών, πολλοί κάτοικοι της περιφέρειας του Ροστόφ δεν ήταν ακριβώς ικανοποιημένοι με αυτή την εξήγηση.



Όπως αναφέρει η Rostov Gazeta, οι εναλλακτικοί ισχυρισμοί των ντόπιων περιελάμβαναν την κατάρριψη της Σελήνης, ένα μπαλόνι που μετέφερε τον Γουίνι το Αρκουδάκι που καταρρίφθηκε από το όπλο του Γουρουνιού, ένα μετεωρολογικό μπαλόνι και τον Άγιο Βασίλη στο δρόμο της επιστροφής προς τον Βόρειο Πόλο.

Η αλήθεια είναι εκεί έξω: Προηγούμενη υποτιθέμενη δραστηριότητα εξωγήινων στο Ροστόφ της Ρωσίας

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν υποτιθέμενες ενδείξεις αλλόκοτης δραστηριότητας στην περιφέρεια Ροστόφ της Ρωσίας.

Το 2007, κάποιοι ψαράδες κατά μήκος της Αζοφικής Θάλασσας κατάφεραν να πιάσουν ένα παράξενο, φαινομενικά αγνώστων στοιχείων 100 κιλών μία μορφή ζωής μετά από μια ισχυρή καταιγίδα. Είχαν κινηματογραφήσει αυτό το παράξενο πλάσμα με μια κάμερα κινητού και υπέθεσαν ότι ήταν κάποιου είδους εξωγήινος.

Αλλά πριν κάποιος προλάβει να επαληθεύσει αυτούς τους ισχυρισμούς, οι Ρώσοι ψαράδες αποφάσισαν να φάνε αυτόν τον υποτιθέμενο εξωγήινο, με έναν από αυτούς να λέει ότι ήταν το καλύτερο φαγητό που είχε ποτέ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Komsomolskaya Pravda .

Φυσικά, σχεδόν σίγουρα δεν ήταν εξωγήινος και πολλοί πιστεύουν ότι το πλάσμα ήταν είτε οξύρρυγχος είτε κιθαρόψαρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.