Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ελάτε τούρκοι...!!! Οι Ηνωμένες Πολιτείες παρέδωσαν στο Κουρδικό SDF πυραύλους «TOW» και αντιαεροπορικά όπλα...!!!

OΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ISIS ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ... ΤΑ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! Υπάρχουν πληροφορίες ότι οι Συριακές Δημοκρα...




OΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ISIS ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ... ΤΑ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!

Υπάρχουν πληροφορίες ότι οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις – SDF, παρέλαβαν ένα φορτίο πυραύλων TOW από τον αμερικανικό στρατό στα μέσα του περασμένου μήνα.

Στρατιωτική πηγή ανέφερε ότι ο αμερικανικός στρατός εκπαίδευσε τους μαχητές των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων για το πώς να χρησιμοποιούν αυτούς τους πυραύλους πριν τους παραδώσουν.

Η πλειοψηφία αυτών των αντιαρματικών και αντιαεροπορικών πυραύλων στάλθηκαν στις περιοχές Μανμπίτζ, Άιν αλ Αράμπ και Ταλ Ριφάατ στη βορειοανατολική περιοχή του Χαλεπίου.

Είναι η πρώτη φορά που οι Ηνωμένες Πολιτείες παραδίδουν αυτού του τύπου πυραύλους στις Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις από την είσοδό τους ανατολικά του Ευφράτη.

Περίπου 80 μαχητές των SDF εκπαιδεύτηκαν για τα νέα όπλα από στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ σε στρατόπεδο κοντά στην πόλη Καμισλί στο Κυβερνείο Αλ Χασάκα ανατολική Συρία, σημειώνει η Defense Arabia.
--
The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.