Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πτώση Phantom F-4: Την οικογένεια του 29χρονου υποσμηναγού επισκέφτηκε ο Στρατηγός Φλώρος

   Την οικογένεια του υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη συντριβή του Phantom στη θαλάσσια περιοχή τη...

  



Την οικογένεια του υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη συντριβή του Phantom στη θαλάσσια περιοχή της Ανδραβίδας, επισκέφτηκαν την Τρίτη στην Αρκαδία ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ο αρχηγός του ΓΕΑ Αντιπτέραρχος Θεμιστοκλής Μπουρολιάς
Οι κύριοι Φλώρος και Μπουρόλιας πήγαν στο σπίτι του άτυχου υποσμηναγού για να συλλυπηθούν τα μέλη της οικογένειάς τους, ενώ είχαν εγκάρδια συνομιλία με τον πατέρα του.

«Τελειωτικό χτύπημα, δεν μπορούμε να το αντέξουμε» λέει ο πατέρας του νεκρού υποσμηναγού

Βαρύ το πένθος στα Δολιανά Αρκαδίας, το χωριό του υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα, ο οποίος έχασε τη ζωή του χθες μετά την πτώση του μαχητικού Phantom F4 το οποίο εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση.

«Για εμάς αυτό ήταν το τελειωτικό μας χτύπημα σαν οικογένεια. Ήταν ένα παιδί πολύ συνεσταλμένο, μεθοδικό και δεν θα μπορέσουμε να το αντέξουμε αυτό το πλήγμα» δήλωσε αρχικά στο Mega και την εκπομπή Live News, o πατέρας του 29χρονου, Κώστας Τουρούτσικας, συμπληρώνοντας πως «δεν σκοτώθηκε από μόνος του, άλλος οδηγούσε, χωρίς να θέλω να πω ότι έφταιγε ο άλλος ο πιλότος».

«Δεν ήταν στο χέρι του να κάνει κάτι, δεν βοήθησε τον εαυτό του, δεν έκανε extreme πράγματα. Αν οδηγούσε μόνος του, μπορεί και να ζούσε» πρόσθεσε ο πατέρας του αδικοχαμένου νέου, τονίζοντας: «Εμένα με σκοτώνει το αποτέλεσμα. Δεν μπόρεσε να προφυλαχτεί, να κάνει μια προσπάθεια. Αυτός πέρασε από τη ζωή στον θάνατο σε ντε τε χρόνο. Δεν μπορώ να το χωνέψω».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.