Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

O Διάδοχος Παύλος και τα υπόλοιπα παιδιά και εγγόνια του Κωνσταντίνου βγήκαν βόλτα στην Αθήνα

  Η δύσκολη μέρα της κηδείας και της ταφής του Βασιλιά Κωνσταντίνου πέρασε και πλέον η οικογένειά του προσπαθεί να βρεί τους νέους της ρυθμ...

 



Η δύσκολη μέρα της κηδείας και της ταφής του Βασιλιά Κωνσταντίνου πέρασε και πλέον η οικογένειά του προσπαθεί να βρεί τους νέους της ρυθμούς, χωρίς εκείνον πια…

Αφού αποχαιρέτησαν και τους τελευταίους προσκεκλημένους του, βασιλείς και επίσημους που βρέθηκαν στην Αθήνα για την κηδεία, τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του Βασιλιά έκαναν μια μικρή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Παύλος με τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ και τα παιδιά τους Κωνσταντίνο – Αλέξιο, Μαρία – Ολυμπία, Οδυσσέα – Κίμωνα, Αχιλλέα – Ανδρέα, Αριστείδη – Σταύρο, , ο Νικόλαος με τη σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ αλλά και η πρωτότοκη κόρη του Βασιλιά, Αλεξία, περπάτησαν στο κέντρο το μεσημέρι της Τρίτης (17.01.2023).

Νωρίτερα, τα μέλη της οικογένειας του τέως βασιλιά είχαν αποχαιρετίσει τα τελευταία μέλη των βασιλικών οικογένειών, που παρέμειναν στην Αθήνα μετά την κηδεία και την ταφή, όπως η βασίλισσα της Δανίας Μαργαρίτα, αδερφή της Άννας – Μαρίας.

Η σύζυγος του βασιλιά Άννα Μαρία δεν συνόδευσε τα παιδιά της στη βόλτα τους στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.