Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Παθολογικοί ψεύτες... Στην Hurriyet είδαν «φόβο και πανικό» στην Αθήνα μετά την εμπλοκή στο Φαρμακονήσι!

Η Τουρκία συνεχίζει να προκαλεί και να κάνει το «άσπρο – μαύρο» με αποκορύφωμα το ρεσιτάλ ψέματος από την εφημερίδα Hurriyet, που ξεπέρασε ...





Η Τουρκία συνεχίζει να προκαλεί και να κάνει το «άσπρο – μαύρο» με αποκορύφωμα το ρεσιτάλ ψέματος από την εφημερίδα Hurriyet, που ξεπέρασε τον Μινχάουζεν και έγραψε για το επεισόδιο στο Φαρμακονήσι: «Οι Έλληνες πυροβόλησαν Τούρκους αλιείς». Το τουρκικό έντυπο ανέφερε ότι το σκάφος του λιμενικού παρενόχλησε Τούρκους ψαράδες τους πυροβόλησε.



Βέβαια, το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας και τα όσα αναφέρει στο ρεπορτάζ δεν προκαλούν έκπληξη, καθώς η Τουρκία διαστρεβλώνει τα πάντα και λέει το ένα ψέμα μετά το άλλο.

Φυσικά στο μενού μπήκε τώρα το προχθεσινό (5.1.2023) επεισόδιο στο Φαρμακονήσι.

Η Hurriyet έκανε αναφορά στο επεισόδιο στο Φαρμακονήσι, όπου τουρκική ακταιωρός παρενόχλησε σκάφος του Λιμενικού, το οποίο αναγκάστηκε να ρίξει προειδοποιητικές βολές. Στο πρωτοσέλιδό της η Hurriyet αναφέρει: «Πρόκληση, παρενόχληση και πανικός στο Αιγαίο». Η εφημερίδα συνέχισε ακάθεκτη και τόνισε προκλητικά: «Ελληνικό σκάφος πυροβόλησε τους Τούρκους αλιείς».


Η Hurriyet αναφέρει στο ρεπορτάζ της ότι «ελληνικό σκάφος του Λιμενικού της Ελλάδας παρενόχλησε τους Τούρκους αλιείς στα ανοιχτά στα Δίδυμα και έριξε προειδοποιητική βολή. Μόλις η Τουρκία απάντησε άμεσα προκλήθηκε φόβος και πανικός στην Αθήνα».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.