Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τούρκοι Εθνικικστές -φίλοι του Ρώσου blogger- απειλούν να ανατινάξουν Ελληνικά Αεροδρόμια, Εκκλησίες και Νοσοκομεία αν δεν τον αφήσουμε ελεύθερο!

  Νέες απειλές για τοποθέτηση ναρκών στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», στο Ερρίκος Ντυνάν, στο Τζάνειο, στο Παίδων «Αγία Σοφία» και στο «Γεννηματ...

 



Νέες απειλές για τοποθέτηση ναρκών στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», στο Ερρίκος Ντυνάν, στο Τζάνειο, στο Παίδων «Αγία Σοφία» και στο «Γεννηματάς», πραγματοποίησαν άγνωστοι που δηλώνουν Τούρκοι εθνικιστές και φίλοι του Ρώσου blogger που, το πρωί της περασμένης Τρίτης, έστειλε τα email για τοποθέτηση βόμβας στο αεροδρόμιο και σε 6 νοσοκομεία της Αθήνας.



Ειδικότερα, οι δράστες, περίπου στις 6:30 το πρωί της Παρασκευής έστειλαν δύο email στο Αρχηγείο της Αστυνομίας, γραμμένα στα αγγλικά, στα οποία απειλούσαν ότι αν δεν αφεθεί ελεύθερος ο φίλος τους θα ανατινάξουν με νάρκες το αεροδρόμιο, τέσσερα νοσοκομεία και την ορθοδοξη εκκλησία, όπως ανέφεραν.

Συγκεκριμένα στο μέιλ έγραφαν:

«Είμαστε Τούρκοι εθνικιστές
Σας μιλάει ο Πολ Αβιλοβογλου

Εχουμε βάλει νάρκες σε όλα τα νοσοκομεία σας στην Αθήνα
Θα καταστρέψουμε την Ορθόδοξη Εκκλησία στην Αθήνα
Και θα επιβάλλουμε το νόμο της Σαρία

Απαιτούμε την επιστροφή της Κύπρου στην Τουρκία και την απελευθέρωση του φίλου μας Βάντ Σαβέλιεφ».


To email που έστειλαν οι "τούρκοι εθνικιστές"


Οι Αρχές προχώρησαν άμεσαν σε οπτικό έλεγχο, ωστόσο δεν βρέθηκε κάτι. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ρώσος που ζεί στην Ελλάδα χωρίς να δουλεύει και συγκεκριμένα στην Θέρμη της Θεσσαλονίκης στνελήφθη μετά τις απειλές για βόμβες σε Ελληνικά Νοσοκομεία και στο Αεροδρόμιο Αθηνών....


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.