Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γνωστός blogger ο Ρώσος που συνελήφθη για τις Ισλαμικές απειλές σε «Ελ. Βενιζέλος» και 6 νοσοκομεία

Γεννημένος τον Νοέμβριο του 1981 στη Μόσχα, ο φαρσέρ από την Θεσσαλονίκη, ο οποίος συνελήφθη χθες από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής - ...





Γεννημένος τον Νοέμβριο του 1981 στη Μόσχα, ο φαρσέρ από την Θεσσαλονίκη, ο οποίος συνελήφθη χθες από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής - Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας Βορείου Ελλάδος για τα email που απέστειλε στο όνομα του Αλλάχ στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και σε έξι νοσοκομεία της Αθήνας απειλώντας για τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τρομοκρατικές πράξεις, διασπορά ψευδών ειδήσεων, διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας κατά συρροή, διατάραξη της ειρήνης των πολιτών και απόπειρα παρακώλυσης συγκοινωνιών.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ο Vlad Urban όπως είναι το πραγματικό του όνομα ή Vlada Saveliev όπως τον γνωρίζουν οι διαδικτυακοί του φίλοι, θεωρείται γνωστός μέσα από τα πέντε κανάλια που έχει δημιουργήσει στο YouTube με το «From Moscow to Europe» να θεωρείται το πιο δημοφιλές.

Μεγάλωσε με τη μητέρα, τη γιαγιά και τον πατριό του, ενώ από νωρίς έδειξε την αγάπη του στα κομπιούτερ, γι αυτό και τελειώνοντας το σχολείο αποφάσισε να σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο, επιλέγοντας την ειδικότητα του προγραμματιστή.

Πριν δημιουργήσει τα δικά του κανάλια στο YouTube «From Moscow to Europe» προσπάθησε να τραβήξει το ενδιαφέρον των χρηστών του διαδικτύου ανεβάζοντας μια σειρά από χιουμοριστικά βίντεο, τα οποία είχαν χιλιάδες προβολές. Μέσα από τα βίντεο αυτά έκανε κυρίως κριτική για διάφορα γεγονότα, ενώ ασχολιόταν και με την μαγειρική. Μέσα από την διαδικασία αυτή ο Vlad κατάφερε να πάρει πάνω από 50 με 60 κιλά με τους διαδικτυακούς του φίλους να αυξάνονται συνεχώς. Όταν όμως αποφάσισε να ακολουθήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής άρχισαν αν τον εγκαταλείπουν. Επίσης έχει ασχοληθεί με τις μεταγλωττίσεις για διάφορα βίντεο, σειρές, κινούμενα σχέδια.

Συνολικά, ο blogger έχει 5 κανάλια στο Youtube και 1 κανάλι gaming με πρώτο σε προτιμήσεις να είναι το κανάλι «Από τη Μόσχα στην Ευρώπη. Η ζωή από την αρχή». Πολλά από τα βίντεο έχουν γυριστεί μέσα στο σπίτι όπου ζει με τους δικούς του στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Ο Vlad είναι πατέρας δυο κοριτσιών από δυο μακροχρόνιες σχέσεις που είχε στο παρελθόν ενώ στην Ελλάδα ζει από το 2020.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.