Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Φωτιά και εκρήξεις μετά από τροχαίο σε βενζινάδικο – Αυτοψία στο σημείο

Ένας τραυματίας από τη φωτιά και τις εκρήξεις που ακολούθησαν σε βενζινάδικο στη Θεσσαλονίκη. Αυτοκίνητο κατέληξε στις αντλίες και το πρατή...





Ένας τραυματίας από τη φωτιά και τις εκρήξεις που ακολούθησαν σε βενζινάδικο στη Θεσσαλονίκη. Αυτοκίνητο κατέληξε στις αντλίες και το πρατήριο τυλίχθηκε στις φλόγες…

Όλα έγιναν λίγο μετά τη 13:00 το μεσημέρι σε βενζινάδικο που βρίσκεται στην οδό Γεωργικής Σχολής στη Θεσσαλονίκη. Οδηγός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και το όχημα κατέληξε στις αντλίες. Αμέσως προκλήθηκε φωτιά και ακούστηκαν εκρήξεις. Το πρατήριο υγρών καυσίμων διέθετε τις απαραίτητες ασφάλειες και η διαρροή βενζίνης σταμάτησε γρήγορα. Όμως η φωτιά συνέχιζε να καίει τα πάντα, μπροστά στους υπεύθυνους και τους οδηγούς που βρίσκονταν μέσα για να βάλουν καύσιμα.

Στο σημείο έσπευσε πολύ γρήγορα η Πυροσβεστική. 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα άρχισαν να δίνουν μάχη με τις φλόγες και τελικά έσβησαν τη φωτιά λίγα λεπτά αργότερα. Ο οδηγός του αυτοκινήτου που είχε πέσει στις αντλίες, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παπανικολάου για τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Τα όσα έγιναν έχουν καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας του βενζινάδικου. Από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν περισσότεροι τραυματισμοί με τον ιδιοκτήτη να σκέφτεται πλέον το πότε θα αποκατασταθούν οι ζημιές. Σε κατάσταση σοκ και οι υπόλοιποι οδηγοί που είχαν σταματήσει, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν.

Οι εικόνες του newsit.gr από το βενζινάδικο που πήρε φωτιά είναι αποκαλυπτικές. Στις επόμενες φωτογραφίες φαίνεται το αυτοκίνητο που πήρε παραμάζωμα τις αντλίες να έχει καταστραφεί, τα οχήματα της πυροσβεστικής μαζί με τους πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο αλλά και ότι απέμεινε από τις αντλίες που ξηλώθηκαν.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.