Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μιλάμε για ψώνιο τρελό! Ερντογάν: Κατασκευάζει μουσείο για τον εαυτό του στην Κωνσταντινούπολη

   Να προβάλλει τον εαυτό του στους Τούρκους πολίτες με κάθε πιθανό τρόπο επιθυμεί ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εν όψει της εκλογικής μάχης της 1...

  



Να προβάλλει τον εαυτό του στους Τούρκους πολίτες με κάθε πιθανό τρόπο επιθυμεί ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εν όψει της εκλογικής μάχης της 14ης Μαΐου.

Εκτός από το να τονώνει και να κάνει επίκληση στο εθνικό φρόνημα του λαού του, ο Τούρκος πρόεδρος προσπαθεί να αναδείξει τον εαυτό του στον απόλυτο ηγέτη. Έτσι ο μεγαλοϊδετισμός τον έφτασε στο σημείο να κατασκευάζει μουσείο... για τον ίδιο του τον εαυτό.

Πρόκειται λοιπόν για ένα μουσείο που θα λειτουργεί στη γενέτειρά του, στην Κασίμπασα της Κωνσταντινούπολης. Εκεί θα παρουσιάζεται η ιστορία του Ταγίπ Ερντογάν από τα πρώτα χρόνια που ήταν ποδοσφαιριστής μέχρι την ενασχόλησή του με την πολιτική και πως έφτασε να γίνει πρόεδρος της Τουρκίας.

Μάλιστα όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ Μανώλης Κωστίδης θα υπάρχει και ένα ειδικό σημείο στο μουσείο που θα αφορά τη μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί.

Ο στόχος είναι το μουσείο να είναι έτοιμο πριν στηθούν οι κάλπες τον Μάιο. Βέβαια η αντιπολίτευση σχολιάζει πως τα μουσεία υπάρχουν για όσους πολιτικούς έχουν φύγει από την εξουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.