Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νεαρός διακινητής επιβίβαζε μετανάστες σε τρένο στην Ημαθία με τελικό προορισμό την Αθήνα

    Στη σύλληψη ενός 23χρονου από το Πακιστάν για διακίνηση παράνομων μεταναστών προχώρησαν το μεσημέρι του Σαββάτου, στο Πλατύ Ημαθίας, α...

   



Στη σύλληψη ενός 23χρονου από το Πακιστάν για διακίνηση παράνομων μεταναστών προχώρησαν το μεσημέρι του Σαββάτου, στο Πλατύ Ημαθίας, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Ημαθίας.



Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίσθηκε ο νεαρός κατηγορούμενος σε σιδηροδρομικό σταθμό, όπου διαπιστώθηκε πως καθοδηγούσε έναν Σύρο και τρεις γυναίκες από την Ερυθραία, προμηθεύοντάς τους με εισιτήρια επιβατικής αμαξοστοιχίας για την Αθήνα.

Ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε η παράνομη ενέργεια με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να του περάσουν χειροπέδες.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 23χρονος Πακιστανός παρέλαβε το προηγούμενο διάστημα τα τέσσερα άτομα από την περιοχή της Θεσσαλονίκης και τους μετέφερε σε περιοχή της Ημαθίας, με σκοπό την τελική προώθησή τους στην Αθήνα, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.