Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βαριά «καμπάνα» σε Ρομά που επιτέθηκε με μαχαίρι σε αστυνομικούς

Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν πίσω από τα... κάγκελα του σωφρονιστικού καταστήματος έκανε ο 43χρονος Ρομά, που είχε επιτεθεί με ένα μαχαίρι στου...





Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν πίσω από τα... κάγκελα του σωφρονιστικού καταστήματος έκανε ο 43χρονος Ρομά, που είχε επιτεθεί με ένα μαχαίρι στους αστυνομικούς οι οποίοι πήγαν να τον συλλάβουν για τον εμπρησμό του καταλύματός του στον καταυλισμό που βρίσκεται έξω από την Άμφισσα.



Αρχικά, στον καταυλισμό είχαν πάει άνδρες της Πυροσβεστικής που ειδοποιήθηκαν για την πυρκαγιά στο κατάλυμα το οποίο διέμενε ο 43χρονος, το μεσημέρι της Πέμπτης. Όταν διαπίστωσαν ότι ο εμπρηστής ήταν επιθετικός, κάλεσαν την Αστυνομία με αποτέλεσμα να φτάσουν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Όμως, ο 43χρονος τους επιτέθηκε και προσπάθησε να τους τραυματίσει με το μαχαίρι.

Οι αστυνομικοί τον αφόπλισαν, τον ακινητοποίησαν και τον προσήγαν στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων, απειλή και βία κατά υπαλλήλων. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Άμφισσας, στον οποίο οδηγήθηκε την επόμενη ημέρα, τον παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο που τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 38 μηνών χωρίς αναστολή, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη φυλακή.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.