Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αιματηρό επεισόδιο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – Στο νοσοκομείο ο ένας άστεγος με τρεις μαχαιριές

  Σε τραγωδία παραλίγο να καταλήξει η διαφωνία μεταξύ δύο αστέγων σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με το GR...

 



Σε τραγωδία παραλίγο να καταλήξει η διαφωνία μεταξύ δύο αστέγων σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Θεσσαλονίκης.



Σύμφωνα με το GRTimes, έξω από το θέατρο «Αλέξανδρος» στην πλατεία Τσιρογιάννη, στην περιοχή του Λευκού Πύργου, ένας από τους ωφελούμενους της Εθελοντικής Διακονίας Αστέγων που συχνά παίρνει το συσσίτιο που μοιράζεται από τους εθελοντές, ζήτησε από άστεγο που μένει στην είσοδο του Θεάτρου να του δώσει λίγο ακόμα φαγητό, διότι αυτό που έλαβε δεν του έφτασε. Όταν ο δεύτερος αρνήθηκε να του δώσει, ο δράστης περίμενε να κοιμηθεί και όταν αυτό συνέβη του κατάφερε τρεις μαχαιριές στο πρόσωπο, στον θώρακα και την κοιλιά.

Ευτυχώς ο άνδρας που δέχθηκε την επίθεση βρήκε την ψυχραιμία και αιμόφυρτος κάλεσε αρχικά την αστυνομία και στη συνέχεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο εφημερεύον νοσοκομείο. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάσταση της υγείας του παρά τα τραύματα εξελίσσεται ομαλά και δείχνει να έχει διαφύγει οριστικά τον κίνδυνο.

Την ίδια ώρα, αστυνομικοί αναζητούν τον δράστη της επίθεσης, ο οποίος στο παρελθόν φέρεται να έχει επιτεθεί και σε άλλους αστέγους καθώς επίσης και σε μέλη της Εθελοντικής Διακονίας Αστέγων που του προσφέρουν φαγητό. Επίσης, φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.