Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Διεμφυλικός «πατέρας» θηλάζει το μωρό του - Σφοδρές αντιδράσεις για το σίχαμα...

    «Κάποιος μου είπε ότι θα με μισήσει μόλις μάθει ότι τον είχα στην κοιλιά μου και θα μπερδευτεί τόσο γιατί δεν έχει μαμά και μπαμπά» Ένα...

   



«Κάποιος μου είπε ότι θα με μισήσει μόλις μάθει ότι τον είχα στην κοιλιά μου και θα μπερδευτεί τόσο γιατί δεν έχει μαμά και μπαμπά»

Ένας διεμφυλικός μπαμπάς υπερασπίζεται τον τρόπο που επιλέγει να μεγαλώσει το παιδί του, την ώρα που δέχεται σκληρά σχόλια online για το γεγονός ότι το θηλάζει.

Ο Tanius Posey γεννήθηκε γυναίκα και είναι σε διαδικασία μετάβασης φύλου εδώ και έξι χρόνια. Όταν στα τέλη του 2021 πήγε στο νοσοκομείο επειδή δεν αισθανόταν καλά, έμαθε ότι είναι έγκυος.

Όπως είπε ο 31χρονος στο Truly, «σίγουρα δεν περίμενε την εγκυμοσύνη» και χρειάστηκε να σταματήσει τη τεστοστερόνη μεμιάς, κάτι που περιέγραψε ως «κόλαση».

Μία άλλη σκέψη που τον άγχωσε ήταν οι αντιδράσεις του κόσμου στον θηλασμό του γιου του, Za’nius, ο οποίος είναι πλέον ενός έτους.


Όμως ο Posey αποφάσισε τελικά να μοιραστεί την εμπειρία του στο TikTok, όπου τον ακολουθούν πάνω από 929.200 άνθρωποι που παρακολουθούν τα βίντεό του. «Έχω τα μέλη για να μπορώ να θηλάζω. Επειδή προχώρησα στη μετάβαση φύλου δεν σημαίνει ότι δεν θέλω να δώσω στο παιδί τα θρεπτικά συστατικά. Το έχω, γιατί να μην χρησιμοποιήσω αυτό που έχω. Δεν μπορώ να κάθομαι και εκείνος να πεινάει. Πρέπει να φάει και δεν θέλει το μπιμπερό, οπότε πρέπει να τον ταΐσω», εξήγησε.

Δεν το βλέπουν όμως όλοι έτσι… Ανάμεσα στα κακεντρεχή σχόλια online, είναι και εκείνοι που του έχουν γράψει ότι ο γιος του θα γίνει «διεφθαρμένος» και ότι δεν θα έχει καλή υγεία μεγαλώνοντας.

«Κάποιος μου είπε ότι θα με μισήσει μόλις μάθει ότι τον είχα στην κοιλιά μου και θα μπερδευτεί τόσο γιατί δεν έχει μαμά και μπαμπά».

Άλλα μέλη της τρανς κοινότητας του έχουν πει ότι «δεν είναι αρκετά τρανς επειδή κυοφορούσε ένα παιδί» ή ότι «κάνεις εμάς τους υπόλοιπους να φαινόμαστε κακοί».

«Δέχομαι πολλές επιθέσεις. Όμως σκέφτομαι ότι αν συνεχίσω να μοιράζομαι, ίσως μπορέσω να βοηθήσω τον επόμενο», σημείωσε.

Το μίσος που δέχεται δεν τον σταματά να μοιράζεται το ταξίδι του ως τρανς γονιός, λέγοντας ότι η απάντησή του είναι: «πρέπει να σταματήσετε να ζείτε κάτω από μία πέτρα. Πρέπει να ανοίξετε τα μάτια σας και να συνειδητοποιήσετε ότι δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να ζεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.