Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λάρισα: Άγρια συμπλοκή δεκάδων μαθητών έξω από σχολείο – Η αστυνομία έκανε πέντε προσαγωγές

  Άγρια συμπλοκή μεταξύ δύο ομάδων μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου καταγράφηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (25/1) έξω από σχολείο στην Λάρισα με...

 



Άγρια συμπλοκή μεταξύ δύο ομάδων μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου καταγράφηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (25/1) έξω από σχολείο στην Λάρισα με την αστυνομία να προχωρά σε πέντε προσαγωγές για το επεισόδιο.

Το περιστατικό σημειώθηκε έξω απο το 2ο Δημοτικό Σχολείο στη συμβολή των οδών Ηπείρου και Ταγματάρχου Βελισαρίου, όταν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών, περίπου 20 ανήλικοι άρχισαν να διαπληκτίζονται για να ακολουθήσει συμπλοκή μεταξύ τους, σύμφωνα με την ιστοσελίδα onlarissa.gr.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και μάλιστα έγιναν πέντε προσαγωγές – όλες ανηλίκων – ενώ ερευνώνται τα αίτια της «μαθητικής σύρραξης». Κατά άλλες πληροφορίες, αναφέρει η ίδια πηγή, οι δύο ομάδες των ανηλίκων φέρεται να είχαν δώσει ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους, που επί της παρούσης παραμένουν άγνωστες στις αρχές.

Σοκαρισμένοι οι γονείς των μαθητών – Σχηματίζεται δικογραφία

Στο μεταξύ, οι αξιωματικοί του Γραφείου Ανηλίκων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας ανέλαβαν την υπόθεση και προσπαθούν να τη διαλευκάνουν. Επί του παρόντος σχηματίζεται δικογραφία, υποστηρίζει η ίδια πηγή.

Επίσης, φέρεται κάποια από τα ανήλικα παιδιά να τραυματίστηκαν, αλλά όχι στο συγκεκριμένο σημείο που έγινε η συμπλοκή κι έτσι δεν τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Οι γονείς των μαθητών, πάντως, είναι σοκαρισμένοι από το περιστατικό και οι περισσότεροι εξ αυτών που βρέθηκαν στο Γραφείο Ανηλίκων δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως τα παιδιά τους έμπλεξαν σε τέτοιο επεισόδιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.