Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Από τις Σπέτσες για τον Κωνσταντίνο: «Λόγω της απλότητας και των αστείων του κατάφερε να μπει στην καρδιά όλων μας»

Περιστατικά και στιγμιότυπα από την καθημερινή ζωή Κωνσταντίνου αποκαλύπτει ο ιδιοκτήτης εστιατορίου στις Σπέτσες και φίλος του, Χρήστος Ορ...





Περιστατικά και στιγμιότυπα από την καθημερινή ζωή Κωνσταντίνου αποκαλύπτει ο ιδιοκτήτης εστιατορίου στις Σπέτσες και φίλος του, Χρήστος Ορλώφ.

Ο Κωνσταντίνος αγαπούσε τις Σπέτσες και επισκεπτόταν συχνά το νησί. Σύμφωνα με τον κ. Ορλώφ, ήταν ευχάριστος, του άρεσαν πολύ οι πλάκες, χαιρόταν τον κόσμο και αγαπούσε πολύ τα παιδιά.

«Ήταν πραγματικά θεοσεβούμενος και τον θυμάμαι πάντα την Μεγάλη Πέμπτη να επισκέπτεται τον ναό του Αγίου Νικολάου. Κάθε Κυριακή πήγαινε να εκκλησιαστεί, ήταν σημαντικό για αυτόν. Τον Ιούνιο ερχόταν με το καΐκι του, την Αφρόεσσα, για τους αγώνες “Ρεγκάτα” και πολλές φορές είχε νικήσει» λέει στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Ο Χρήστος Ορλώφ αναφέρει πως η τέως βασιλική οικογένεια δεν είχε πρόβλημα σε οποίο τραπέζι κι αν τους έβαζε. «Λάτρευε τα κεφτεδάκια με πατάτες τηγανητές. Θυμάμαι την Άννα Μαρία να τον μαλώνει, επειδή του άρεσαν τα τηγανητά, αλλά δεν έπρεπε να τρώει λόγω της κατάστασης της υγείας του» θυμάται.

Ο Κωνσταντίνος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στις Σπέτσες, με τον Χρήστο Ορλώφ να συμπληρώνει πως «λόγω της απλότητας και των αστείων του κατάφερε να μπει στην καρδιά όλων μας και θα λείψει εδώ στην περιοχή. Του άρεσε το περπάτημα, όταν μπορούσε, όπως επίσης να πηγαίνει βόλτες με τα εγγόνια του. Δεν θα ξεχάσω τα αστεία του, το κέφι, και το χαμόγελο του».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.