Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βέροια: Ξεσπάει ο πατέρας του μωρού που βρέθηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα – «Δεν το χωράει το μυαλό μου»

   Το μωρό που βρέθηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα στη Βέροια ήταν μόλις 11 μηνών. Ένα παιδί εκτός γάμου. Ο πατέρας του πληροφορήθηκε απ...

  



Το μωρό που βρέθηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα στη Βέροια ήταν μόλις 11 μηνών. Ένα παιδί εκτός γάμου. Ο πατέρας του πληροφορήθηκε από αστυνομικούς τα όσα έγιναν…

Ο νεαρός πατέρας μιλάει στο newsit.gr, για την τραγωδία στη Βέροια που έχει παγώσει ολόκληρη τη χώρα. Το αγγελούδι του βρέθηκε να επιπλέει νεκρό στα παγωμένα νερά του φράγματος στον Αλιάκμονα και ο ίδιος ενημερώθηκε από τους αστυνομικούς. Του είπαν πως ομολόγησε και συνελήφθη η μητέρα του βρέφους. Η γυναίκα που γνώρισε πριν από δύο χρόνια και τον περασμένο Ιανουάριο τον έκανε πατέρα. Οι δυο τους δεν ήταν παντρεμένοι και τα προβλήματα στη σχέση τους, ήταν όπως φαίνεται έντονα. Μας λέει ότι δεν γνώριζε για τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η 29χρονη.

«Δεν γνωρίζω τι ακριβώς έγινε. Εγώ μόνο πάλευα για το μωρό. Ήθελα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορούσα για αυτό το μωρό. Πάλευα για να αναγνωρίσω αυτό το παιδί, ήθελα να πάω να το κάνω αλλά δεν πρόλαβα. Ήθελα να κινηθώ και νομικά γιατί υπήρχε μία άρνηση απο την μητέρα του και απο την οικογένεια της. Δεν με άφηναν να το αναγνωρίσω.

Πήγαινα στο σπίτι για να δώ το παιδί και συναντούσα έναν τοίχο μπροστά μου. Λένε ότι είχε ψυχολογικά προβλήματα, δεν ήταν σύζυγος μου για να την γνωρίζω καλά. Ήταν απλά η μητέρα του παιδιού μου. Όσο κατάφερνα και το έβλεπα στο σπίτι το παιδί ήταν μια χαρά, καλοχτενισμένο, περιποιημένο, το έπαιρνα να το πάω στο γιατρό, το επέστρεφα στο σπίτι και έφευγα.

Δεν ξέρω πως της ήρθε να το κάνει. Δεν το χωράει το μυαλό μου. Την έψαχναν αυτές τις μέρες και εγώ το έμαθα απο την αστυνομία που με κάλεσαν για να με ενημερώσουν. Εκεί τα έμαθα όλα, δεν είχα καμία γνώση του τι γινόταν. Μακάρι να γνώριζα. Το δικό μου θέμα ήταν να ήταν υγιές το μωρό. Τελευταία φορά το είδα στις 2 Δεκεμβρίου που πήγα να το πάρω να το πάω στον παιδίατρο και αυτή μου είπε να φύγω, δεν με άφησε» λέει στο newsit.gr.

Το φρικτό συμβάν αποκαλύφθηκε όταν οι αστυνομικοί συνάντησαν τη μητέρα του αδικοχαμένου μωρού, που βλέπετε στην επόμενη φωτογραφία και εκείνη μετά από αντιφάσεις ομολόγησε. Είπε ότι πέταξε το παιδί της στο φράγμα στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας και εκείνη πήγε σε ξενοδοχείο για να αλλάξει χρόνο. Αρχικά τους έλεγε πως άφησε το κοριτσάκι της, σε οικοδομή και δεν ήξερε τι συνέβη στη συνέχεια.

Η 29χρονη αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα και μάλιστα είχε νοσηλευτεί 10 φορές σε ψυχιατρικές κλινικές. Έμενε στο σπίτι με τους δικούς της. Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, τους είπε ότι θα κάνει ρεβεγιόν σε ξενοδοχείο και πήρε μαζί το παιδί της. Όταν την επόμενη μέρα επέστρεψε χωρίς το μωρό, εκείνοι υποψιάστηκαν ότι κάτι κακό είχε συμβεί. Ειδοποίησαν την αστυνομία και η γυναίκα έφυγε και επέστρεψε στο ξενοδοχείο.

Εκεί την συνάντησαν οι αστυνομικοί και άρχισαν να την ανακρίνουν. Ομολόγησε αυτό που είχε κάνει. Πήγε μάλιστα τους αστυνομικούς στο σημείο, στο φράγμα του Αλιάκμονα, όπου το αγγελούδι ήταν ήδη νεκρό. Δύτες της ΕΜΑΚ βούτηξαν στα νερά της τεχνητής λίμνης και ανέσυραν το 11 μηνών μωρό που επέπλεε νεκρό. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο νεκρό, με τους γιατρούς να μην έχουν το παραμικρό περιθώριο να το επαναφέρουν.

Οι αστυνομικοί άρχισαν να υποψιάζονται αυτό που είχε συμβεί, όταν κάποια στιγμή η 29χρονη τους είπε ότι είχε πάει βόλτα με το παιδί στο ποτάμι. Επέμειναν να την ρωτούν τι έκανε εκεί και κάποια στιγμή η παιδοκτόνος «έσπασε» και αποκάλυψε όλη την αλήθεια.



Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας συνέλαβαν τη μητέρα. Η 29χρονη θα οδηγηθεί εντός της ημέρας σε εισαγγελέα, που θα αποφασίσει για την τύχη της. Εντός της ημέρας, αναμένεται να διενεργηθεί και η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του βρέφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.